Kerstfair on footKerstfair on foot

De Dorpsvereniging, Ondernemersvereniging en 3 horecaondernemingen hebben hun handen ineen geslagen en gaan een kerstfair organiseren op zondag 11 december van 13.00-20.00 uur.

De Fendertse Hoeve, De Graanbeurs en de Family worden deze dag omgetoverd tot zeer sfeervolle kerstsferen. Ook de route die gelopen kan worden, zal helemaal gezellig aangekleed worden.

Tal van ondernemers uit Fijnaart staan met een kraam in de horecagelegenheden met hun kerstartikelen, zodat u voor de feestdagen alvast uw aankopen kunt doen deze dag. Op de route kan de kerststal bezichtigd worden. Er zal een verhalenverteller zijn. Voor de hongerige mens zal er een poffertjeskraam staan met voor de kleintjes een draaimolen. Natuurlijk wordt de kerstfair muzikaal ondersteund.
We hopen de kinderen van alle scholen erbij te betrekken voor de aankleding van de kerstbomen.

Degenen die nog een kerstkraam willen bemachtigen, kunnen contact opnemen met Wilco van den Bogaard, Henk van Lenten en/of Henk Westerink of een e-mail schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Degenen die graag mee willen helpen op de dag zelf voor bijvoorbeeld de op- en afbouw kunnen contact zoeken bij een van de horecagelegenheden.

 

kerstfair on foot advertentie fijnaart lokaal

Agenda

Advertenties