Kerstfair on foot

Kerstsfeer proeven langs 3 horeca gelegenheden in FijnaartKerstfair on foot
Kerstfair on foot.

De dorpsvereniging, ondernemersvereniging en 3 horeca ondernemingen hebben hun handen ineen geslagen en gaan een kerstfair organiseren op zondag 11 december van 13.00-20.00 uur.
De Fendertse Hoeve, De Graanbeurs en de Family worden deze dag omgetoverd in zeer sfeervolle kerstsferen. Ook de route die gelopen kan worden, zal helemaal gezellig aangekleed worden.
Tal van ondernemers uit Fijnaart staan met een kraam in de horeca gelegenheden met hun kerst artikelen, zodat u voor de feestdagen alvast uw aankopen kunt doen deze dag. Op de route kan de kerststal bezichtigd worden. Er zal een verhalen verteller zijn. Voor de hongerige mens zal er een poffertjes kraam staan met voor de kleintjes een draaimolen. Natuurlijk wordt de kerstfair muzikaal ondersteund.
We hopen de kinderen van alle scholen erbij te betrekken voor de aankleding van de kerstbomen.

Voor degene die nog een kerstkraam willen bemachtigen, kan contact opnemen met Wilco van den Bogaard, Henk van Lenten en/of Henk Westerink of een e-mail schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor degene die graag mee willen helpen op de dag zelf voor bijvoorbeeld de op- en afbouw kun je contact opnemen bij een van de horeca gelegenheden.

kerstfair on foot advertentie fijnaart lokaal

Advertenties