Skip to main content

Crazy Young Men 2.0 in ConcertCrazy Young Men 2.0 in Concert

Laatste tournee Chris Hinzed" 

Chris Hinze neemt afscheid van de theaters. Niet van de muziek, maar wel van de grote tournees! Nog één keer schittert hij met een spiksplinternieuw multimedia theaterconcert: IMPROVISATIONS FROM BAROQUE TO JAZZ TO WORLD MUSIC.

Een programma op veler verzoek! Samen met meestergitarist Peter van Deerse en klankschalenfenomeen Ton Akkermans ontstond de groep Crazy Young Men 2.0 in concert: From Tibet to India. Improvisations from baroque to jazz to worldmusic.

Een verrassende mix van inventief en virtuoos fluitspel, magische gitaarklanken en de indringende sound van klankschalen, gongs en bells. In combinatie met indrukwekkende sfeerbeelden van o.a. new York, Tibet, India, Japan en Adrika. Gefilmd tijdens de vele lange reizen, die Chris Hinze de afgelopen jaren maakte.
Kortom, muziek die niet alleen oor en oog streelt, maar ook de ziel!

Met deze unieke combinatie van world jazz music, maar ook met een vleugje Bach- en Vivaldibewerkingen, mooie gitaarsolo’s met bijv. Spaans klassieke ingrediënten, en met improvisaties op Tibetaanse en Indiase mantra's, wordt dit concert ingenieus samengesmeed tot een boeiend geheel.
En dat alles in de sfeervolle Tour Model van Fort Sabina. Op 30 september vanaf 19:30 uur. Tickets à 25,= per persoon kunt u nog bestellen op fortsabina.nl/agenda. Het maximum aantal bezoekers is beperkt dus wees er snel bij.

Advertenties