Ondernemersvereniging Fijnaart

Ondernemersvereniging Fijnaart is een actieve vereniging van ondernemers die zich ten doel stelt het behartigen van de zakelijke belangen van de ondernemers in de voormalige gemeente Fijnaart en Heijningen. Deze voormalige gemeente bestond uit de kernen Fijnaart, Heijningen, Oudemolen en Zwingelspaan. Ook het industriegebied Dintelmond valt binnen de grenzen van dit gebied.

Deze website ondersteunt enerzijds de informatieuitwisseling en samenwerking tussen de leden van de ondernemersvereniging en dient anderzijds als communicatiemiddel tussen de vereniging en de inwoners van de bovengenoemde kernen.

Alle ondernemers zijn van harte uitgenodigd om lid te worden van de Ondernemersvereniging Fijnaart, want samen bereiken we meer!

Ondernemersfonds Fijnaart

Ondernemersvereniging Zevenbergen (OVZ), Ondernemersvereniging Fijnaart (OVF) en het Klunderts Ondernemers Kontakt (KOK) zijn aan de slag gegaan met een gebiedsgericht ondernemersfonds per dorp/stad, op basis van reclamebelasting. Alle ondernemers dragen zelf bij aan het fonds en de gemeente vermeerdert deze bijdrage sinds 2021. De besteding hiervan bepalen de ondernemers ook zelf. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden voor gezamenlijke marketing, sfeerverlichting, het organiseren van workshops of activiteiten zoals braderieën of andere evenementen.

Doel ondernemersfonds

De ondernemersverenigingen zien het ondernemersfonds als een manier om tot meer gezamenlijke investeringen in de centra te komen en om de onderlinge samenhang tussen ondernemers te versterken. Alle ondernemers dragen zo bij aan gezamenlijke investeringen in de aantrekkelijkheid van de centra met als doel om hier ook allemaal van te profiteren. Het ondernemersfonds draagt op deze wijze bij aan de leefbaarheid van onze dorpen en steden.


Inschrijfformulier nieuwe leden

Vul uw bedrijfsnaam in.
Vul uw branche in.
Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Invalid Input
Vul het adres in.
Vul uw postcode in.
Vul de plaats in.
Invalid Input

Bestuur

Vacatures: voorzitter, secretaris

dhr. J.T.P.A. (Peter) Hanssen
Hanssen Adviesbureau
Rol: Penningmeester
Telefoonnummer: 0168-462516
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dhr. G. (Gert) Driesen
Jumbo Gert Driesen
Rol: Bestuurslid

dhr. P. (Peter) van der Maas
Slijterij van der Maas
Rol: Bestuurslid

dhr. A. (Andre) de Winter 
Jumbo Gert Driesen
Rol: Bestuurslid

Contact

Ondernemersvereniging Fijnaart
Molenstraat 52
4793 EH Fijnaart
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie