Skip to main content

Presentatie nieuw boek Esther VerhoefPresentatie nieuw boek Esther Verhoef
Een van Nederlands meest succesvolle schrijsters

Esther Verhoef is een van de succesvolste en veelzijdigste schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans zijn in eigen land ruim 2,9 miljoen exemplaren verkocht. Ze is vooral bekend van haar thrillers De Kraamhulp, Lieve Mama, Façade, De nachtdienst en haar laatste boek Alter Ego. Daarnaast heeft Esther, samen met Danielle Hermans, het indringende boek "Stil in mij. Overleven bij de nonnen" geschreven, waarin tientallen vrouwen vertellen over hun aangrijpende jeugdervaringen in instellingen waar zij aan de zorgen van nonnen waren toevertrouwd.

Zij zal worden geïnterviewd door ALEXANDER REEUWIJK , auteur en bekend van Vroege Vogels (BNN Vara). Zijn nieuwste boek heet "Oog in oog met de goden" en is een saga van vier generaties die zich staande proberen te houden op het Indiase platteland, terwijl zij prachtige bronzen beelden blijven maken.

Waar: Fort Sabina, Fortweg 1, Heijningen
Datum: zondag 29 oktober 2023
Tijd: 14.00 uur
Kaarten: via https://tickets.hetfortsabina.nl/event/541 of bij boekhandel Het Rozemarijntje.
Prijs: € 15,= pp
Boeken zijn bij de lezing te koop bij de stand van Het Rozemarijntje. Na de lezing is er gelegenheid om uw boek te laten signeren door de Auteur(s).
Voor en na de lezing kunt u lunchen of een drankje halen bij brasserie De Kletsmajoor op het fort.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op 29 oktober!

Advertenties