Skip to main content

Fietstocht Smakelijk bij de boerSmakelijk bij de boer

Steenbergen – Zondag 18 juni 2023 a.s. vindt voor de allereerste keer fietstocht “Smakelijk bij de boer” plaats. Deze fietstocht van ongeveer 40 km voor het hele gezin brengt u langs de mooiste plekjes van Heijningen, Stampersgat, Kruisland en Steenbergen. Maar vooral bij mooie niet alledaagse boerenbedrijven op het erf. Als gezellige pleisterplaatsen zijn er Kersenboerderij “de Zuylenhoeve”, “Boerderij Claassen”, ‘Bloempolder” en Imkerij & Kwekerij “Landjuweel”, u krijgt bij allen informatie en wordt verwend met een hele lekkere versnapering of proeverij.

Bij onderstaande adressen kunt u tussen 11.00 en 12.00 uur starten, einde uiterlijk 17.00 uur.

Boerderij Claassen, Gastelsedijk West 37, Stampersgat      

De Zuylenhoeve, Kreekweg 1, Heijningen                

Imkerij & Kwekerij Landjuweel, Boomdijk 12, Welberg       

Bloempolder, Grote Bolspolder 3, Kruisland            

Opgeven kan i.v.m. de voorbereidingen t/m 14 juni 2023 bij de vier opstappunten. De kosten zijn € 15,- per persoon, kinderen t/m 8 jaar € 5,-. Voor opgeven of meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een whatsappbericht sturen naar

Kersenboederij de Zuylenhoeve 06-543.404.31 of Boerderijwinkel Claassen 06-226.94.019.

De “Smakelijk bij de boer” fietstocht is op eigen risico en evt. geleden schade is niet te verhalen bij de deelnemende bedrijven.

Advertenties