Skip to main content

Informatieavond CentrumplanOp weg naar een levendig, bruisend dorpshart voor Fijnaart

 

 
Ontmoeting en levendigheid zijn belangrijk voor de toekomst van Fijnaart. Het dorpshart is daarbij de plek. Een dorpshart dat aantrekkelijker en gezelliger wordt en waar je graag komt en spontaan wilt blijven hangen voor nu en in de toekomst. Fijnaart heeft echt behoefte aan nieuwe energie en aan een flinke stap naar voren. Een bruisend dorpsplein voor ‘De Fendert’ met goede voorzieningen dicht bij elkaar. Op dinsdagavond 21 maart (inloop 19.15 uur) is er een dorpsbrede informatieavond in De Parel over het creëren van een vitaal centrum met een levendig, bruisend dorpshart voor Fijnaart.

De informatieavond start om 19.30 uur met de opening door wethouder Danny Dingemans met een filmpje over een vitaal centrum voor Fijnaart. Aansluitend volgt een toelichting op het proces tot nu toe met het vervolg en presentaties met een uitwerking van een stedenbouwkundige visie waarbij ook de impact op de afwikkeling van het verkeer in beeld is gebracht. Na de presentaties is er aansluitend een interactief deel waar de aanwezigen in groepjes met elkaar hierover in gesprek gaan. We ronden af met een gezamenlijke afsluiting met een terugkoppeling per groepje. De informatieavond eindigt om circa
22.00 uur.

Uw inbreng is op 21 maart van belang. Hopelijk schuift u aan en denkt u mee.    

Aanmelden

U kunt zich voor deze informatieavond aanmelden via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertenties