Skip to main content

Kerstconcert in d’ Engelenburgh FijnaartOp zondagmiddag 17 december biedt d’ Engelenburgh in Fijnaart weer het concert waar veel mensen naar uitkijken: het traditionele Kerstconcert. In het sfeervol ingerichte rijksmonument aan de Molenstraat klinken die middag de prachtigste melodieën.

Met een hoge boom op de achtergrond brengen de sopranen Ellen Deelen, Jet Hogen Esch en bariton Jeroen van Staveren de mooiste liederen uit opera, operette en musical, begeleid door pianist René van Assche. Na de pauze wordt het echt Kerst. Bekende en minder bekende kerstliederen staan op het programma. Bij sommige kan heerlijk worden meegezongen.

De gasten worden in de pauze getrakteerd op koffie en thee met kersthapjes. Een mooier begin van de feestdagen is nauwelijks denkbaar.

Het concert in d’Engelenburgh (Molenstraat 24 in Fijnaart) begint om 15.00 uur. Kaarten zijn € 15,-. Reserveren via 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties