Skip to main content

Pianist Wouter Harbers geeft concertPianist Wouter Harbers geeft concert

Bekende pianist komt naar Fijnaart

WOUTER HARBERS GEEFT CONCERT IN d’ ENGELENBURGH

Op zaterdagavond 19 november geeft de bekende pianist Wouter Harbers een heus gala-concert in d’Engelenburgh in Fijnaart. Het belooft een exclusieve avond met veel kaarslicht. Een avondconcert als in het theater.

De rijksmonumentale villa aan de Molenstraat 24 is de locatie bij uitstek voor een dergelijk concert. Wie een klassieke gala-avond wil beleven, is daar aan het goede adres.

Op de Gunther-vleugel uit 1935, in de gouden gloed van kaarslicht, speelt de musicus werken rond het thema ‘romantiek’. Naast poëtische nocturnes van Chopin en de virtuoze Mondscheinsonate van Beethoven verrast hij de toehoorders ook met eigentijdse muziek en een compositie van Wibi Soerjadi.

Wouter, bekend van zijn koffieconcerten en zijn Gouden Kasteelconcerten, stelt zich ten doel om  klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doet hij op een gepassioneerde en prettige manier waarbij hij het publiek betrekt en meeneemt. Liefhebbers en ontdekkers trakteert hij graag op de mooiste muziek ter wereld.

Bekend zijn inmiddels de Gouden Kasteelconcerten die worden uitgezonden op tv-zender ONS. De muziekuitvoeringen vormden een muzikale wereldreis waarbij Harbers steeds een andere plaats aandeed. Van Parijs naar Wenen en via Leipzig naar Hongarije en Polen.

ludieke feitjes

Het succes van de Zeister pianist/organist is het informele karakter van zijn concerten. Wouter doorweeft zijn voorstelling met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek. Dat levert een nieuwe luisterervaring op. Door de wisselwerking tussen pianist en publiek ontstaat een ontspannen en gezellige sfeer. Wouters koffieconcerten zijn hiervan een goed voorbeeld. Die geeft hij inmiddels maandelijks op zeven locaties door heel Nederland.

reserveren

Het concert begint om 20.00 uur, toegang vanaf 19.30 uur. De entree is € 15,- en dat is inclusief koffie met wat lekkers. Wie van de gelegenheid gebruik wil maken, haalt zijn of haar gala-kleding uit de kast. Deze avond kan het.

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 8357 2448.

Advertenties