Skip to main content

Poker Series Live #8 in Fijnaart bij De GraanbeursPoker Series Live #8 in Fijnaart bij De Graanbeurs
Poker Series Live voorronde van 20 augustus 2023 in Fijnaart bij De Graanbeurs

Aankomende dinsdag 30 april keert de Poker Series Live met een nieuwe voorronde terug in Fijnaart bij De Graanbeurs. Vorig jaar is de eerste voorronde hier geweest en ook dit seizoen komen we terug in Fijnaart in regio Noord-Brabant.

De Pokeren.nl Poker Series Live is een landelijke toernooi poker serie voor recreatieve pokeraars. Via https://www.pokeren.nl/pokertoernooien, kun je de agenda zien van alle pokertoernooien die eraan komen en je alvast inschrijven voor een toernooi naar keuze.

Er wordt niet om geld gespeeld en het grote doel is dan ook om jezelf voor de landelijke Finale te plaatsen. Daarnaast zijn onze Poker events altijd super gezellig, spannend en uitdagend! Pokeren.nl is een grote landelijke poker community en verbinding tussen de spelers is een belangrijk speerpunt. De winnaar van de grote finale krijgt de kans om zichzelf te bewijzen in Team Pokeren.nl!

De Poker Series Live bestaat al bijna 10 jaar en is een groot begrip binnen de recreatieve pokerwereld. Spelers reizen stad en land af om de voorrondes door het land te spelen en zich uiteindelijke te plaatsen voor de grote finale. De winnaar van iedere voorronde wint een vette bokaal en plaatst zich daarnaast direct voor de grote finale van 25 januari 2025 in Hoofddorp.

De grote landelijke finale van de Poker Series Live #7 is recent gespeeld op zaterdag 20 januari 2023 en via deze link krijg je een mooie sfeerimpressie door de Aftermovie!
https://www.youtube.com/watch?v=PHu0qvJH7UA

Word jij de nieuwe opvolger van Mike Kersten?

Tickets kun je halen via onderstaande link voor 14 euro:

https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/pokertoernooi-in-fijnaart/

Advertenties