Skip to main content

The best of...MusicalsNa het enorme succes van Ciske de Rat en Oorlogswinter de musical presenteren Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart de volgende publiekstrekker. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart brengen ruim honderd muzikanten, zangers en dansers de beste, mooiste, leukste en ontroerendste musicalnummers voor het voetlicht. Deze wervelende show mag je niet missen. Boek daarom de beste plaatsen voor The best of… MUSICALS. De kaartverkoop gaat zaterdag 12 november van start. 

De muziek wordt gespeeld door het projectorkest dat bestaat uit ruim 45 muzikanten. De musicalnummers worden gezongen door het ensemble van zo’n 50 zangers en zangeressen en door een aantal solisten. Leden van Ballet Dansschool Caroline nemen het danselement voor hun rekening.

Aantrekkelijke mix

Tijdens The best of… MUSICALS worden nummers gespeeld en gezongen uit maar liefst 23 musicals. Het aanbod is een aantrekkelijke mix van gevoelige ballads tot levendige meezingers en alles er tussenin. De TIM-Group zorgt net als bij de vorige producties ervoor dat licht en geluid professioneel zijn geregeld. Bovendien wordt extra ingezoomd op het visuele aspect. Kortom, The best of… MUSICALS wordt een genot voor oog en oor.

Luxe theaterstoelen

De voorstellingen vinden plaats in de sporthal van De Parel in Fijnaart, die speciaal hiervoor wordt omgebouwd tot een ware theaterzaal. Het publiek hoeft dankzij een oplopende tribune niets van de show te missen. Dit keer is de tribune zelfs voorzien van luxe theaterstoelen, zodat iedereen comfortabel kan genieten.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 18,00 per stuk. Dat bedrag is inclusief een drankje in de pauze. Daarnaast zijn er ook speciale VIP-arrangementen verkrijgbaar, waarbij het publiek op de beste locatie aan gezellige, ronde tafels zit en wordt voorzien van een hapje en een drankje.

De kaartverkoop start zaterdag 12 november, tegelijk met de eerste oliebollenverkoop van het seizoen. Voor het bestellen van de kaarten ga je naar www.thebestofmusicals.nl. Je kunt zelf je zitplaats(en) reserveren. Wees er op tijd bij, dan ben je verzekerd van de beste plaatsen tijdens The best of… MUSICALS.

Advertenties