Skip to main content

Omzien uitvaartbegeleiding

Adres
Wilhelminastraat 64A
4793 EP Fijnaart 

Telefoon: 06-23427930
Website: https://www.omzienuitvaart.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omzien uitvaartbegeleiding is een kleinschalige uitvaartonderneming (Lonneke de Vrij en Janita Bom) die zorgzame begeleiding en ondersteuning biedt in tijden van afscheid. Vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg staan wij voor u klaar.

De naam OMZIEN uitvaartbegeleiding is om twee redenen gekozen. Aan de ene kant zien we om naar het leven van de overledene. Iedereen is bijzonder. Door samen met de familie terug te kijken hoe iemand in het leven stond, geef je het afscheid een passende vorm. Je doet recht aan de overledene. Daarnaast zien we om naar de nabestaanden. We bieden daarbij niet alleen een luisterend oor, maar denken ook met de nabestaanden mee, dragen suggesties aan, houden overzicht en de regie. Wij doen dat in alle rust en passen onze ondersteuning en tempo aan de nabestaanden aan. Daar ligt onze kracht.

Wij beschikken over twee eigen rouwhuiskamers in het mooie karakteristieke voormalige kerkgebouw aan de Wilhelminastraat in Fijnaart. In deze huiselijke omgeving kan de overledene tussen overlijden en uitvaart verblijven. De nabestaanden ontvangen een eigen sleutel, zodat u zonder afspraak op een door u gewenst tijdstip uw dierbare kunt bezoeken, zo vaak en zo lang u wilt. Zo kunt u alle tijd nemen om op uw eigen wijze afscheid te nemen en nog samen te zijn. In alle rust.

Voor het melden van een overlijden zijn wij natuurlijk 24/7 bereikbaar. Maar misschien wilt u in een voorgesprek eens praten over uw persoonlijke wensen en mogelijkheden van uw uitvaart te verkennen. Gewoon eens meer horen over hoe wij werken, over hoe wij denken en doen. Graag maken we dan een afspraak met u. Uiteraard is het gesprek vrijblijvend, kosteloos en blijft het onder ons.