Skip to main content

OpvoedKanjers

Adres
Kadedijk
4793 RP Fijnaart 

Telefoon: 06-11589343
Website: http://www.opvoed-kanjers.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Anneke en ik ben de trotse eigenaar van Opvoed-Kanjers.

Opvoed-Kanjers staat klaar voor gezinnen en scholen waarvan de kinderen of de ouders en leerkrachten wat extra ondersteuning  nodig hebben in uitdagingen die je in de opvoeding en begeleiding van kinderen tegen komt.

Kinderen zijn Kanjers! Ze zijn super leuk, lief, grappig, eigenwijs, interessant, om op te vreten, vertederend en soms ook gewoon wel eens lastig. Maar is het een lastig kind….., of een kind dat het lastig heeft?

De meeste uitdagingen, daar kom je vaak zelf wel aan uit. Maar wat als het toch even niet lukt. Op het moment dat je denkt, ‘Help, ik weet het even niet meer, ik heb even wat hulp nodig om dit probleem op te lossen’, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kom graag met jullie mee kijken waar jullie tegenaan lopen en hoe we dat op een fijne manier op kunnen lossen.

Gezinnen en leerkrachten coachen en begeleiden daar waar ze er zelf even niet aan uit komen is wat ik het liefste doe. Als je na de begeleiding het effect ziet van wat we met elkaar bereikt hebben, zijn we allemaal Kanjers en kunnen we allemaal trots zijn op het behaalde resultaat.