Skip to main content

Fendert bedrijveninterview met Anita DonkersFendert bedrijveninterview met Anita Donkers

Fendertbedrijveninterview…deze week met Anita Donkers

Mijn bedrijf  heet… Fraai Groen Tuinontwerp

Mijn naam en functie zijn… Anita Donkers, tuinontwerper

Mijn bedrijf vind je… op instagram: Fraai Groen tuinontwerp en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een mooie website volgt nog!

Mijn bedrijf bestaat sinds… 2023

Mijn bedrijf houdt zich bezig met… het maken van tuinontwerpen voor particulieren en bedrijven. Soms is een compleet ontwerp niet nodig en geef ik kleine adviezen over indeling of beplanting - omdat je soms met kleine aanpassingen ook al een heel andere sfeer kunt krijgen.

Bij mij werkt op dit moment… ik werk alleen.

Mijn laatste (personeels-)uitje was… afgelopen januari. Toen bezocht ik samen met oud-studiegenoten het Arboretum Kalmthout in België vanwege de toverhazelaars die in de winter in bloei staan. Vanaf april is arboretum Oudenbosch weer open en ga ik iedere maand wel een keertje langs en in juli staat opnieuw een studiereis naar Engeland gepland. Er komen dus genoeg  inspirerende uitjes aan!

In de pauze hebben we het vooral over… als pauze werk ik graag aan mijn eigen tuin J

Ons bedrijfsmotto is… niet echt een motto, maar ik streef naar fraaie, groene tuinplannen, die het hele jaar blijven boeien en die in balans zijn met de omgeving.

Over 10 jaar wil ik het volgende bereikt hebben… dat ik nog veel meer unieke tuinontwerpen en beplantingsplannen heb kunnen maken, en zeker ook velen heb kunnen inspireren met kleine tuinadviezen. 

Ik ben trots op…  alle tuinadviezen die ik afgelopen jaren al heb gegeven en dat ik voor steeds meer opdrachten gevraagd word. En trots op mijn opdrachtgevers omdat zij op me vertrouwen en mijn ontwerpen ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. Het is iedere keer weer ontzettend leuk om te zien hoe het ontwerp wat ik heb getekend er in het echt uitziet.

Ik heb bewondering voor… de enorme plantenkennis van mijn docenten. Er valt werkelijk oneindig veel te leren en graag doe ik in de toekomst een vervolgopleiding om mijn eigen plantenkennis verder te vergroten.

Fijnaart vind ik…  een erg gezellig dorp om te wonen waar ik me ontzettend thuis voel.

Wat zo mooi aan Fijnaart is… alle groene polders rondom Fijnaart.


De reden dat ik met mijn bedrijf in Fijnaart zit is… omdat ik in Fijnaart woon.

Fijnaart Lokaal vind ik… altijd aardig om even te lezen. En via de interviews een leuke manier om andere dorpsgenoten uit Fijnaart en omgeving te leren kennen.

Tot slot: welk bedrijf zou een volgende keer aan dit Fendertbedrijveninterview mee kunnen doen? Dat is Claudia van Pluizenbol Baby & Kids Store.

Advertenties