Skip to main content

Fendertbedrijveninterview…deze keer met Het WimpervrouwtjeFendertbedrijveninterview…deze keer met Het Wimpervrouwtje

Fendertbedrijveninterview…deze keer met Het Wimpervrouwtje

Mijn bedrijf heet…Het Wimpervrouwtje

Mijn naam en functie zijn …Naomi Agterdenbos en ik ben eigenaresse van de salon.

Mijn bedrijf vind je in: Fijnaart, Van Heemstralaan 12

mijn bedrijf bestaat sinds … 2 maart 2024

mijn bedrijf houdt zich met het volgende bezig … Voornamelijk het plaatsen van wimperextensions. We gaan in de toekomst ook met  Henna brows beginnen. Dat is het stylen en verven van de wenkbrauwen.

 

Mijn bedrijfsmotto: Wimperextensions maken alles gemakkelijker.

 

Over 10 jaar willen we het volgende bereikt hebben … een goedlopend eigen pandje in Fijnaart, waar ik met trots nog steeds mijn klanten kan voorzien van mooie wimpers en wenkbrauwen.

 

Ik ben  trots op … mijzelf, maar ook zeker op mijn vaste klanten die mij steunen en elke behandeling weer tevreden de deur uitlopen! Het plaatsen van de wimpers is mijn passie!  Voorlopig ben ik de enige in Fijnaart die wimperextensions plaatst en daar ben ik als geen ander enorm trots op!

 

Ik heb bewondering voor … mensen met een eigen onderneming! Ik weet nu hoe hard je ervoor moet werken om je dromen waar te kunnen maken! We geven nooit op, en waar een wil is, is een weg! 

 

Fijnaart vind ik … een leuk en gezellig dorp, ons kent ons!


De reden dat ik met het bedrijf in Fijnaart zit is
… omdat er nog geen salon zit in het dorp die echt specifiek wimperextensions plaatst, ik dacht iemand moet de eerste zijn. Achteraf gezien is dit een goede zet geweest, mensen uit Fijnaart vonden het erg leuk zowel jong als oud!

 

Fijnaart Lokaal vind ik… een mooie dorpskrant!

 

Tot slot: welk bedrijf zou een volgende keer aan dit Fendertbedrijveninterview mee kunnen doen? … mooi haar by Saar! (Sarah Driessen)

Advertenties