Skip to main content

Fendertbedrijveninterview…deze keer met Jaco Huijzers van DuaredsFendertbedrijveninterview…deze keer met Jaco Huijzers van Duareds

Fendertbedrijveninterview…deze keer met Jaco Huijzers van Duareds

Mijn bedrijf heet: Duareds.nl

Mijn naam en functie zijn … De eigenaar

Mijn bedrijf vind je op www.duareds.nl

Mijn bedrijf bestaat sinds … December 2022 maar in de branche van oogvitamines  heb ik meer dan 10 jaar ervaring.

Mijn bedrijf houdt zich met het volgende bezig … De grootste reden van blindheid bij ouderen. Macula Degeneratie (soms netvliesslijtage genoemd) is een oogziekte die met name bij ouderen voorkomt, zo na het 65e levensjaar. Er bestaan 2 soorten macula degeneratie, droge en natte. Bij natte MD wordt er een vaatvernauwend medicijn in de ogen geïnjecteerd, bij droge MD bestaat (nog) geen geneesmiddel. Duareds is een product waar hoge concentraties Omega 3 vetzuren en voedingsstoffen/vitamines in zitten die het proces vertragen. Dit alles in de wetenschappelijke doseringen en vastgelegd in de behandelrichtlijnen van alle oogartsen van Nederland.  Door enorm “lean” te werken, kunnen we dit product betaalbaar houden voor 99% van de patiënten, Duareds kost minder dan 9.- euro per maand. Het wordt gratis verzonden, kan achteraf worden betaald en kan zelfs telefonisch worden besteld op 088-0333003.

Bij mij  werken op dit moment 2 personen

 Ons laatste personeelsuitje was:  er nog niet

 In de pauze hebben we het vooral over de oogziekte die een enorme impact kan hebben en dat er gelukkig toch nog hulpmiddelen zijn.

 Ons bedrijfsmotto staat op onze website :  

Missie: Duareds wil innovatieve, duurzame producten betaalbaar houden zonder in te leveren op kwaliteit.

Visie: De wereld verandert in hoog tempo waarbij de zekerheden van gisteren transformeren in moderne vraagtekens. Duareds anticipeert, evalueert en transformeert mee.

 Over 10 jaar willen we het volgende bereikt hebben … De patiënt centraal blijven stellen, wij zijn slechts 1 onderdeel in de behandeling van deze oogziekte, samen met oogartsen en hulpverleners.

 We zijn trots op …het feit dat we in een kleine en toch competitieve markt steeds meer oogartsen kunnen enthousiasmeren. Inmiddels werken we met meer dan 15 ziekenhuizen samen in Nederland.

 We hebben bewondering voor onze patiënten die ondanks hun aandoening en leeftijd toch het beste proberen te maken uit de dag van vandaag. De telefoongesprekken zijn soms hilarisch. Onze grootste verpakking bestaat uit 12 strips van 28 dagen, zeg maar bijna 1 jaar. Heel vaak zeggen patiënten “och jongen, doe maar voor 6 maanden want ik zit al in de laatste wagon” of iets in die strekking. Zelfreflectie of realisme komt vaak op latere leeftijd.

 Fijnaart vind ik …een prettig dorp om in te wonen.

 Wat zo mooi aan Fijnaart is, is dat ik veel mensen ken, ik ben hier geboren en na een uitstapje van bijna 20 jaar weer terug. Fijnaart heeft fijne zaken om wat te eten, nog een echt café, dat zie je steeds minder. En uiteraard best goede voorzieningen.

De reden dat we met ons bedrijf in Fijnaart zitten is, puur toeval. Mijn eerste pand was in Helwijk maar dit kwam op m’n pad. Feitelijk kunnen we overal vandaan werken, het verzenden gaat centraal.

 Fijnaart Lokaal vind ik goed om op de hoogte blijven van alle lokale perikelen, nieuwtjes en andere ondernemers.

 Tot slot: welk bedrijf zou een volgende keer aan dit Fendertbedrijveninterview mee kunnen doen? … Piet Koomans van den Dries of Gerben van den Berg , tegeltjebedrukt.nl

Advertenties