Skip to main content

Fendertbedrijveninterview…deze keer met  Merel Vermunt Fendertbedrijveninterview…deze keer met  Merel Vermunt 

Mijn bedrijf heet bedrijf heet … MV - Creative Cultural Communication

Mijn naam en functie zijn … Ik ben dus Merel! Ik ben marketing en communicatie professional, gespecialiseerd in de culturele industrie.

Mijn bedrijf vind je…  Ik werk vanuit huis in de Meerkoet, maar ben vooral online te vinden, op www.mvcreativeculturalcommunication.nl 

Mijn bedrijf bestaat sinds … Ik ben afgelopen augustus begonnen met mijn eigen bedrijf. 4 dagen per week werk ik als marketing en publiciteitsmedewerker in een theater. Dan hou je 1 dag over! Ik vind mijn werk erg leuk, dus vond ik het een goed idee om een eigen bedrijf op te starten.

Mijn bedrijf houdt zich met het volgende bezig … Kort gezegd: ik help mensen graag hun verhaal vertellen! Dat kan dan betekenen het schrijven van webteksten, het opzetten en bijhouden van social media, grafisch ontwerpen, het opzetten van marketing plannen en het bijhouden van websites.

Ook geef ik een aantal workshops. Waaronder de workshop Storytelling, waarin je leert om je eigen verhaal te vertellen met 2 technieken en live feedback. Verder geef ik workshops over een Adobe Creative Cloud programma's.

Ik heb dus veel ervaring in de culturele sector, maar ben ook actief in de veiligheidsbranche. Van alle markten thuis dus.

Bij mij  werken op dit moment … Ik werk alleen! Maar als ik soms wat inspiratie of feedback te kort kom, dan kan ik altijd aankloppen bij mijn familie en mijn netwerk.

Ons laatste personeelsuitje was op en locatie … Ik heb nog geen personeelsuitjes georganiseerd voor mezelf, maar ik ga binnenkort naar een kindervoorstelling waar ik een leuke opdracht voor heb uitgevoerd. Dat tel ik dan als de eerste!

In de pauze hebben we het vooral over … In de pauze maak ik vaak een wandeling met de hond of zoek ik iets om inspiratie op te doen.

Mijn bedrijfsmotto is … Ik help met het vertellen van jouw verhaal!

Over 10 jaar wil ik het volgende bereikt hebben … dan wil ik een bedrijf op hebben gebouwd waar ik trots op kan zijn, met veel ervaring en een sterk netwerk.

Ik ben trots op … mezelf en wat ik in die korte periode al bereikt heb.

Fijnaart vind ik … een gezellig dorp en ik woon er al bijna 25 jaar met heel erg veel plezier.

De reden dat we met ons bedrijf in Fijnaart zitten is … Nou ik woon in Fijnaart en werk vanuit huis! Dat was een makkelijke keuze dus.

Fijnaart Lokaal vind ik … Ik lees graag het nieuws uit het Fijnaart Lokaal en vindt het fijn dat er vrijwilligers zijn die de tijd en moeite nemen om het te maken.

Tot slot: welk bedrijf zou een volgende keer aan dit Fendertbedrijveninterview mee kunnen doen? …

Ik denk dat het voor alle bedrijven uit Fijnaart een positieve stap zou zijn om mee te werken aan dit leuke interview! Het is een mooie manier om voor publiciteit te zorgen. Dat geef ik dan graag als tip mee als marketing en communicatie professional!

Advertenties