Skip to main content

2e trekking van de najaarsactie!

Winkelen in Fijnaart loont!2e trekking van de najaarsactie!

Van de  2e trekking van de najaarsactie zijn de winnaars.  Liesbeth Lankhuizen, Arjaan Knook, W Otto, C Langbroek en A.M:F. Christianen. Zij zullen gebeld worden om uitgenodigd te worden voor het prijzenfestijn op 11 januari bij De Graanbeurs.

Deze maand kunt u uw kassabon inleveren bij de winkeliers in Fijnaart. Tijdens deze actie zal een breed scala aan prijzen te winnen zijn voor jong en oud.

De Ondernemersvereniging pakt groots uit met hoofdprijzen zoals een elektrische fiets ter waarde van €1995,-, een Philips tv van 43 inch met een waarde van €699,- en een Nintendo Switch inclusief spel. Daarnaast zijn er nog tal van andere prachtige prijzen te winnen, zoals 4 kaartjes voor de Efteling, 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo, een heerlijk etentje voor 4 personen bij de lokale horeca en nog vele andere mooie prijzen.

Lokaal winkelen is niet alleen goed voor de gemeenschap, maar biedt ook de kans op geweldige prijzen! Doe mee aan de najaarsactie en maak kans op mooie prijzen. Mis deze kans niet!

Zij zullen gebeld worden om uitgenodigd te worden voor het prijzenfestijn op 11 januari bij De Graanbeurs.

Advertenties