Skip to main content

45ste keer Bazaar en rommelmarkt

Bruisende Koningsdag rondom en in De Dorpskerk45ste keer Bazaar en rommelmarkt
Op Koningsdag was er in en rondom De Dorpskerk van alles te beleven. Voor de 45ste keer werd er door de kerk weer een bazaar op Koninginnedag/Koningsdag georganiseerd. Vele trouwe bezoekers weten dus inmiddels dat ze er terecht kunnen voor het snuffelen tussen de tweedehands spulletjes en boeken. Maar ook veel mensen die naar de Voorstraat kwamen om te genieten van de feestelijkheden van het Oranjecomité liepen even het kerkplein op. Zo versterkten de twee evenementen elkaar. Door deze vele bezoekers en natuurlijk de vrijwilligers ontstond er een gezellige sfeer.

Naast de rommelmarkt werden de bezoekers uitgedaagd om te sjoelen en voor de kleinere bezoekers was de uitdaging te vinden bij de diverse kinderspelletjes. En natuurlijk werd er ook voor de inwendige mens gezorgd: iedereen kon lekker genieten van vers gebakken frietjes of een lekkere wafel met poedersuiker. Binnen in de Vijverhof draaide het Rad van Avontuur. Met een drankje zaten daar vele mensen gezellig samen te genieten van iedere keer weer de spanning of er een prijs zou vallen op het aangekochte lootje. De prijzen waren namelijk enorm de moeite waard. In 80 rondes met 3 prijzen per keer werd er aan het rad geslingerd. De prijzen varieerden van een lekkere slagroomtaart, een leuke waardebon van de vele sponsoren of van lokale winkeliers tot speelgoed of gereedschap.

Daarnaast was er ook nog een grote verloting: gedurende de dag konden de aanwezigen een lot kopen en aan het einde van de dag werden de hele mooie prijzen verloot. De eerste prijs, een weekendje weg, is gevallen op lotnummer 01269. Een mooie gereedschapskist vormde de tweede prijs en is gevallen op lotnummer 00883. En de derde prijs, een boodschappentas van de Jumbo, is gevallen op lotnummer 00728. De vierde prijs, een boodschappentas van Albert Heijn, is gevallen op 01378. En als afsluiting een mixer is als vijfde prijs gevallen op lotnummer 00165.

Al deze activiteiten, inzet van de vele vrijwilligers en natuurlijk de bezoekers hebben een gigantische bedrag opgeleverd: 10.850 euro. De helft van de opbrengst gaat naar stichting Shade Children Foundation. Deze stichting beheert een kindertehuis in Kenia. De andere helft van de opbrengst gaat naar de kerk.

Wat een geldige opbrengst! We willen dan ook graag de vele vrijwilligers, de sponsoren en iedereen die langs geweest is om op welke manier dan ook een bijdrage aan dit bedrag te leveren heel erg hartelijk bedanken. Niet alleen voor deze opbrengst, maar ook voor de fijne sfeer. Graag zien we jullie volgend jaar weer terug.

Advertenties