Skip to main content

55 + Middag55 + Middag

Deze middag, welke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur in de feesttent wordt gehouden, wordt geopend door een viertal zeer gezellige (zij noemen zich dan ook 'De gezellige dames') en ook fraai uitgedoste dames zoals Cora Schoonderwoerd, Gre de Boer, José Buckens en Victorien Vermeulen. Deze dames zullen de aanwezigen welkom heten en de middag op een ludieke wijze aan elkaar praten.

Dan is er de muzikale bingo onder leiding van de heer Paul Koevermans die al meer op De Fendertse Feestweek heeft opgetreden. De heer Koevermans is dirigent, toetsenist, zanger en entertainer en met al deze eigenschappen zal hij voor de aanwezigen een gezellige, muzikale bingo verzorgen met Nederlandse liedjes waar eenieder uit volle borst kan meezingen. Men kan per ronde drie prijzen winnen en er worden twee ronden gespeeld.

Dan is er nog een optreden van de Parel Vocal Groep, een zangkoor onder leiding van Jac Vermeulen met aan de piano Patrick Goverde. De groep bestaat uit 25 leden: negentien dames en zes heren, die in West-Brabant en omgeving al menigmaal hebben opgetreden. Zo waren zij op het Korenspectakel in Klundert, Koningsdag in Fijnaart en traden zij op in de Gummaruskerk in Steenbergen. Zij zullen met hun repertoir de aanwezigen verwennen op muzikaal en vocaal gebied.

Gedurende de middag zullen er versnaperingen worden rondgebracht door Cafetaria Eethuis Family echter Adje Neelen, die deze middag organiseert, wist nog niet te melden wat de versnaperingen waren, dat blijft nog een verrassing!!!

Advertenties