Skip to main content

55+middag

Hetzelfde maar anders55+middag
Zoals elk jaar is er op donderdagmiddag de 55+ middag. Dit jaar is het het oude vertrouwde met iets nieuws. De ontvangst zal die middag gedaan worden door de gezellige dames. Het muzikale zal die middag door een orkest en koor verzorgd worden. Er is een optreden van Divertimento van volharding Steenbergen onder leiding van Walter Siol. Ook zal C‘est la Vie uit Klundert haar stemmen ten gehore brengen. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje.

NIEUW tijdens deze middag zal een workshop schilderen zijn. Schilderen? Ja, schilderen. Even lekker creatief bezig zijn, wat lekkers drinken en op de achtergrond naar muziek luisteren.
Er is de mogelijkheid voor 50 personen om hieraan deel te nemen. Het is wel verplicht om u hiervoor op te geven. Opgeven kan tot 15 augustus bij Adje Neelen op telefoonnummer 06-11126112. De deelnamekosten zijn € 2,50 per persoon.

Informatie over Divertimento:
Divertimento, speciaal voor de al wat oudere muzikanten uit de regio die het leuk vinden om overdag met elkaar te musiceren en samen te zijn. Repetities zijn elke week in het Kromwiel in Steenbergen.

Informatie C’est la Vie:
Het koor bestaat uit ruim 50 vrouwen en 1 man onder leiding van dirigente Ankie Ploeg. Zij worden ondersteund door de accordeonisten Cora, Godelieve, Yolande en Ankie en door de enige man, Joop, op gitaar, banjo of auto-harp. Een koor met een mooi repertoire. Het is een divers gezelschap, zeker wat betreft de leeftijd, die uiteenloopt van jong tot wat ouder. Eens in de twee weken wordt er op donderdag gerepeteerd.

 

Advertenties