Skip to main content

Aangepast vissen en Schoolvislessen verzorgd door 't SchietertjeAangepast vissen en Schoolvislessen verzorgd door 't Schietertje
Meer Moerdijk

Vissen op maat zaterdag 10 juni 2023 in Fijnaart

Zo leuk, we hebben samen met Meer Moerdijk 'Vissen op maat' georganiseerd voor iedereen die niet aan kan of aan wil sluiten bij de 'grote' visgroep.

WANNEER:                        Zaterdag 10 juni
TIJD:                                  10.00 – 11.00 uur
WAAR:                               Fijnaart Prinses Christinastraat
VOOR WIE:                        kinderen met een beperking
KOSTEN:                            Gratis

Kinderen hoeven niets mee te nemen!

LET OP: Bij aanmelding ook direct een gratis jeugdvergunning aanvragen via https://hetschietertje.mijnhengelsportvereniging.nl/vispas/jeugdvergunning-2023.html Klik op de afbeelding en vul je gegevens in. Je bent hierna gratis jeugdlid van 't Schietertje. De gratis jeugdvergunning volgt in je mailbox. Hiermee kan jij het hele jaar door in bepaalde wateren vissen en deelnemen aan de gratis jeugdactiviteiten.

Kom jij ook?

Aanmelden kan via https://www.meermoerdijk.nl/vissen-op-maat

Schoolvissen Kindcentrum De Springplank en De Fijne Aarde

Ook dit jaar gaan wij weer schoolvislessen verzorgen. Wij gaan dit op beide scholen in Fijnaart doen. Superleuk om dit weer te mogen organiseren.

Op vrijdag 23 juni zullen wij de ochtend theorieles gaan geven op Kindcentrum De Springplank en in de middag gaan wij het geleerde in de praktijk brengen door middel van visles aan de waterkant aan het vierkantje bij de Leeuwerikstraat.

Op vrijdag 7 juli gaan wij groep 8 van de Fijne Aarde voorzien van visles met in de ochtend theorieles en in de middag vissen aan de waterkant aan de Prinses Christinastraat.

Wij zullen tegen die tijd  de bekende 'hondenpoep opruim'-borden weer plaatsen zodat de kinderen weer 'schoon' naar huis kunnen gaan. Tevens verzoeken wij de hondenbezitters hier rekening mee te houden en de hondenpoep op te ruimen. Het scheelt ons een hele hoop extra werk als er in de periode van viswedstrijden en vislessen en beetje rekening met ons gehouden wordt. Wij zijn daar heel dankbaar voor.

Mocht u in de buurt zijn en interesse hebben om te komen kijken dan bent u van harte welkom.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Facebook of Instagram. Ziet u ons aan de waterkant, dan mag u ons natuurlijk ook altijd aanspreken.

Advertenties