Skip to main content

Aankondiging lotenverkoop

Aankondiging lotenverkoop t.b.v. de Fendertse WeekAankondiging lotenverkoop
Grote verloting ten behoeve van de 42e Fendertse Week 21 augustus t/m 24 augustus 2024 Volgende week maandag 24 juni, dinsdag 25 juni en woensdag 26 juni gaan onze lotenverkopers weer deur aan deur langs om de loten te verkopen ten behoeve van de 42e Fendertse Week.

Met deze loten maakt u op 3 manieren kans op mooie prijzen:
*U maakt 4 x kans op een boodschappentas, wanneer de joker bij u aan de deur komt tijdens de Fendertse Week en u het gekochte lot kunt tonen. Mogelijk gemaakt door Jumbo Fijnaart.
*Er zijn 10 geldprijzen te winnen, waarvan de trekking aan het eind van de Fendertse Week plaatsvindt. De uitslag is na 25 augustus 2024 te vinden op de website: www.fendertseweek.nl, Facebook en in Fijnaart Lokaal. De eerste prijs is een mooi bedrag van € 400,00.
*Bent u tijdens de Fendertse Week in de Feesttent en heeft u een lot bij u, dan maakt u 3 x kans op waardebonnen van € 250,00
ter beschikking gesteld door de Ondernemersvereniging Fijnaart.

De loten kosten € 1,00 per stuk. Kan zowel contant als per QR-code, zodat we iedereen de kans geven in het bezit te komen van loten,
waarmee bovenstaande fantastische prijzen te winnen zijn.

Extra lotenverkopers zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u onze lotenverkopers gemist hebben dan zijn de loten de gehele week te koop in de feesttent tijdens de lopende programma’s.

Alvast bedankt voor uw bijdrage.
Namens Bestuur Evenementen Stichting Fijnaart

Advertenties