Skip to main content

Afgelopen vrijdagavond was de voorlaatste wedstrijd in het Zomerkampioenschap JeugdAfgelopen vrijdagavond was de voorlaatste wedstrijd in het Zomerkampioenschap Jeugd
't Schietertje Fijnaart
Het was weer ouderwets gezellig en druk met 33 jeugdleden vergezeld door mama's, papa's, oma's, opa's, zus(jes), broer(tjes) en vrienden aan onze waterkant.
Onze eigen Ed, BOA van Sportvisserij Zuid West Nederland is even een kijkje komen nemen. Superleuk weer!
 
Hier en daar werden er vissen gevangen en het competitiegevoel begint bij sommigen wat te komen, want ja, wie wil er nou niet met zo'n mooie bokaal naar huis.
 
De dagwinnaar is Hailey Maat met 34 cm. Zij won een mooie hengel. Gefeliciteerd Hailey en veel vangsten gewenst.
 
De kanjerkoningin is nog steeds in handen van Noud Dictus met een Zeelt van 45 cm.
 
Ook deze week werd er tijdens het vissen geaast op de catering. Wie wil er tijdens het vissen nou niet verwend worden met iets lekkers. De appeltjes van Roks streekwinkel, de mandarijntjes, koekjes, lolly’s en het drinken werden dan ook met blijde gezichten in ontvangst genomen.
Ook vandaag waren er weer nieuwe deelnemers via Meer Moerdijk. Zo leuk dat wij mee mogen doen met hun Meer Zomer programma.
 
En heel veel toeschouwers/voorbijgangers die langskwamen of bleven kijken. Leuk dat jullie er waren en interesse in ons hebben.
 
Vanaf deze week wordt de eerste van 2 wedstrijden met de laagste punten van het geheel aantal punten afgetrokken. Dat zorgt voor een wisseling in het gehele Zomerkampioenschap Jeugd. Volgende week gaat de tweede wedstrijd met het laagst aantal punten er nog af. Er kan dus nog van alles gaan gebeuren en verschuiven. Het blijft dus nog even spannend!
Op naar de laatste wedstrijd. Wij gaan er die avond weer iets moois van maken!
 
Braderie zaterdag 26 augustus
Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst op de braderie van de Fendertse Week Esf gestaan. Dit was een groot succes. Dit jaar staan wij weer op de braderie.
Er is de mogelijkheid om visspullen, zowel nieuwe als tweedehands, voor een klein prijsje aan te schaffen. Tevens kan je kans maken op mooie prijzen bij het enveloppen trekken. Ook voor vragen, tips of trucs rondom het vissen mag je een lijntje uitgooien. Zien wij jullie de 26ste op de braderie?

Advertenties