Skip to main content

Asfalteringswerkzaamheden aan de Oude Heijningseweg en AppelaarsedijkAsfalteringswerkzaamheden aan de Oude Heijningseweg en Appelaarsedijk
Foto Gemeente Moerdijk
In gemeente Moerdijk krijgen verschillende wegen een nieuwe asfaltlaag. Van 3 mei tot en met 17 mei is de Oude Heijningseweg aan de beurt. De Appelaarsedijk, tussen de Molenstraat en de Dintel, is wegens asfalteringswerkzaamheden afgesloten van 8 mei tot en met 23 juni. Helaas zorgen deze werkzaamheden voor enige verkeershinder.

Oude Heijningseweg

Van 3 mei tot en met 17 mei voert aannemer BAM Infra in opdracht van gemeente Moerdijk asfalteringswerkzaamheden uit aan de Oude Heijningseweg tussen Oude Heijningsedijk en Krukweg. Tijdens deze periode is de weg ontoegankelijk voor doorgaand verkeer en worden omleidingsroutes ingesteld. Houd hier rekening mee als u in de buurt woont of werkt, helaas zorgen de werkzaamheden voor enige verkeershinder.

Appelaarsdijk

Van 8 mei tot en met 23 juni vervangt aannemer Dura Vermeer het asfalt aan de Appelaarsedijk tussen de Molenstraat en de Dintel. Ook hier is in deze periode geen doorgaand verkeer mogelijk. Het fietspad blijft wel beschikbaar voor voetgangers en fietsers. Het busvervoer rijdt tijdelijk via de Appelaarseweg en de Molenstraat. De haltes Nieuwe Molen, Jufvrouwenweg en Appelaarseweg vervallen tijdens de werkzaamheden. Er komt een tijdelijke halte op de hoek van de Appelaarseweg en Appelaarsedijk, terwijl reizigers ook gebruik kunnen blijven maken van de halte Molenstraat.

Haltes komen te vervallen

Voor de periode van 12 juni tot en met 16 juni vervallen bovengenoemde haltes en ook de halte Molenstraat. Reizigers worden vanaf dat moment verwezen naar de halte Fijnaart, Busstation. Daarnaast komen de haltes Stampersgat, D. Leestraat te vervallen voor lijn 103.Houd er rekening mee dat lokaalverkeer sluiproutes kan nemen, wat enige hinder kan veroorzaken voor aanwonenden. Gemeente Moerdijk doet haar best om het verkeer te sturen, maar kan dit niet garanderen. We hopen op uw begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt de omgevingsmanager Janneke den Hartogh mailen via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen via het telefoonnummer 085 - 822 0419

Advertenties