Balletdansschool Caroline pakt groots uit in theater Chassé in BredaBalletdansschool Caroline pakt groots uit in theater Chassé in Breda
Na jaren van beperkingen door Corona pakt Caroline Ophof uit Dinteloord het groots aan dit jaar!

De dansvoorstelling zal plaatsvinden in het Chassétheater in Breda en wel op zaterdag 18 maart a.s. om 18:30 uur. 

Met haar 160 leden uit Dinteloord, Willemstad, Fijnaart, Heijningen, Oudemolen, Ooltgensplaat, Steenbergen en Rozenburg in de leeftijd van 4 tot 80 jaar zal zij weer een wervelende voorstelling neerzetten. De voorstelling, genaamd 'Colours', belooft een veelzijdige voorstelling te worden in talloze kleurrijke kostuums, wat we van Caroline gewend zijn. De choreografieën varieren van modern tot hiphop en alle stijlen zullen voorbij komen.

Momenteel zijn de dansers druk aan het repeteren. De doorloop van de voorstelling vindt plaats op zaterdag 4 maart a.s. waarbij er een soort 'Colorrun' wordt georganiseerd. Hierbij worden de dansers/danseressen omgeturnd van wit naar veelkleurig, wat een mooi schouwspel kan opleveren. 

De leden van Caroline hebben het druk, want een week na deze voorstelling zullen 50 leden 'shinen' op musicalliedjes van Oranjevaan!

De toegangskaarten voor de voorstelling zijn te bestellen bij het Chassétheater. 

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie