Skip to main content

Bazaar/rommelmarkt Koningsdag

De PKN-kerk in Fijnaart houdt ieder jaar een bazaar/rommelmarkt op Koningsdag om de kerk en een goed doel te sponsorenBazaar/rommelmarkt Koningsdag
Nieuwsgierig? We vinden het fijn als u/jij even bij ons langs komt. We zitten midden op het dorp , dichtbij alle andere activiteiten.

Op Koningsdag draaien we weer de jaarlijkse rommelmarkt en bazaar rondom De Dorpskerk, Kerkring 1 in Fijnaart.
De rommelmarkt start om 10 uur.
Op de rommelmarkt zijn prachtige 2e-hands spullen te koop, ook zijn er boeken, CD’s, platen en speelgoed.
De kinderen kunnen zich vermaken met hun activiteiten zoals: grabbelton, sjoelen e.d., kinderen altijd prijs! Er is een rad van avontuur met mooie prijzen en nog veel meer.
Voor iedereen wat te eten of te drinken, voor jong en oud, koek en zopie, o.a. ouderwetse wafels, frites enz.

Grote verloting met prachtige prijzen: een weekendje weg, een prachtige gereedschapskoffer. Rond 18.00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt. De gehele dag kunt u loten kopen, maar op is op.
Zorg dat u er bij bent.

De helft van de opbrengst is voor kerk, de andere helft is voor Shade Children Foundation; een Nederlandse Stichting die een kindertehuis runt voor Keniaanse kinderen. Waar kinderen voor soms korte maar veelal langere periode ondergebracht en verzorgd worden, omdat is gebleken dat dit niet mogelijk is door de ouders, verzorgers of andere familie. Uw steun is daar hard nodig.

U bent de gehele dag hartelijk welkom en wij hopen op uw komst.

Advertenties