Skip to main content

Bazaar/rommelmarkt KoningsdagBazaar/rommelmarkt Koningsdag
rommelmarkt
De PKN-kerk in Fijnaart houdt ieder jaar een bazaar/rommelmarkt op Koningsdag om de kerk en een goed doel te sponsoren. Het goede doel is dit jaar de WensAmbulance Brabant, helpt u mee??

Bazaar/Rommelmarkt KONINGSDAG Dorpskerk
Op Koningsdag is er weer de jaarlijkse bazaar rond De Dorpskerk en in de Vijverhof, Kerkring 1 in Fijnaart, van 10 tot 18 uur.
Met de hele dag: 
• Rommelmarkt voor groot en klein, voor elk wat wils
• Rad van Avontuur met prachtige prijzen en veel taarten
• Perkplanten
• Tweedehands boeken
• Kinderspelen
• Van alles te eten en te drinken: heerlijke wafels, frites, broodje kroket, soep enz. enz.
En natuurlijk: de grote verloting die weer schitterende prijzen kent zoals een overnachting in een 4* hotel met ontbijt en een diner voor 2 personen, een dinerbon voor 2 personen, een prachtige gereedschapskist, een tas vol met boodschappen en nog meer prachtige prijzen. De trekking is rond 17.45 uur.
De opbrengst is voor de kerk en de WensAmbulance.
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dit echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar een favoriete plek. U wordt die dag begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kunnen 2 familieleden met u mee in de ambulance. Het vervoer met de ambulance is kostenloos.
Kent u iemand die ernstig ziek is of heeft u een laatste wens?? WensAmbulance Brabant regelt het graag voor u.

Er zullen op Koningsdag vrijwilligers van de WensAmbulance aanwezig zijn.

Zullen we met elkaar proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel? 
U komt tot ook???

Advertenties