Skip to main content

Bestel de oliebollen van Oranjevaan voor een smakelijk Oud en NieuwBestel de oliebollen van Oranjevaan voor een smakelijk Oud en Nieuw
Nog meer dan champagne en vuurwerk horen de oliebollen van Muziekvereniging Oranjevaan bij Oud en Nieuw. Een oudejaarsavond is pas geslaagd als de lekkerste oliebollen uit de verre omtrek op tafel staan. Gelukkig slaan ook dit jaar de muzikanten aan het bakken om je te voorzien van deze ambachtelijk gebakken lekkernij. Zorg dat je ze niet mist en plaats meteen je bestelling.

Bestellen gaat heel eenvoudig. Ga naar www.oranjevaan.nl en vul het bestelformulier in. We hebben oliebollen mét en zonder rozijnen. De uiterste besteldag is donderdag 29 december. De bestelde oliebollen kunnen op zaterdag 31 december van 09.00 tot 12.00 uur opgehaald worden op de Voorstraat in Fijnaart, ter hoogte van de pinautomaat. Voor 1 euro per bestelling extra brengen we de bestelling zelfs bij je thuis. Tenminste, als je in Fijnaart, Heijningen, Oudemolen of Zwingelspaan woont.

Duizenden bollen
In totaal bakt Muziekvereniging Oranjevaan enkele duizenden oliebollen. Dat lijkt veel, maar ze zijn op voor je het weet. Plaats daarom je bestelling, dan grijp je nooit mis.

The best of… MUSICALS
De oliebollen kosten slechts € 9,00 per zak van tien stuks. De opbrengst wordt gebruikt om onze grote producties mee te bekostigen. Op 24 en 25 maart volgend jaar brengen we The best of… MUSICALS. In een wervelende show maakt het publiek kennis met de mooiste, leukste, ontroerendste en meest swingende musicalnummers uit de geschiedenis. Kaarten voor deze niet te missen voorstelling zijn te bestellen via www.thebestofmusicals.nl

Advertenties