Skip to main content

Bijzondere vangsten bij Zomerkampioenschap vissenBijzondere vangsten bij Zomerkampioenschap vissen
't Schietertje Fijnaart
Iets over de helft van het Zomerkampioenschap Jeugd met meer en bijzondere vangsten!

Er waren 33 jeugdleden dus weer gezellig rondom hetzelfde water gevist! Wat was het weer een leuke en gezellige avond. Soms hoorde je een speld vallen en soms hoorde je "vis, vis, vis". Zo leuk!

De bijzondere maar helaas niet meetellende vangst ging deze keer naar Niek. Een grote schildpad! Hij is voorzichtig uit het water gehaald en onthaakt. Dit aangezien de schildpad dacht dat hij een vis was. Daarna is hij op de foto gegaan en voorzichtig in het water aan de overkant terug geplaatst. Wij willen namelijk niet dat dit nog een keer gebeurt.

Dagwinnaar is Vicky Kannekens met 54 cm. Zij won ook vanavond weer een cadeaubon van Megafish.
Van harte gefeliciteerd, Vicky !

De kanjerkoning is nog steeds in handen van Noud met een Zeelt van 45 cm. Gefeliciteerd Noud!

De vangsten waren ook deze keer goed en de vissen lieten zich rustig opmeten en gingen daarna weer lekker zwemmen.

Ook vandaag waren de appeltjes van Roks streekwinkel weer in trek. Ze waren nog net niet op voor ze uitgedeeld werden. De mandarijntjes, koekjes, lolly’s en het drinken werd ook met blijde gezichten in ontvangst genomen.

Diegenen die voor het eerst waren, onder andere via Meer Moerdijk, zijn weer verwend met een welkom tasje van de Topshopper, Megafish Roosendaal en onszelf.

De BOA van Sportvisserij Zuidwest Nederland kwam ook weer een kijkje nemen en gezellig kletsen. Tof dat de jeugdleden op deze manier kennis en ervaring opdoen met de BOA.

En heel veel toeschouwers/voorbijgangers die langskwamen of bleven kijken. Leuk dat jullie er waren en interesse in ons hebben. Het is een heus familie-uitje aan de waterkant aan het worden. Lekker gezellig met z'n allen vissen danwel kijken bij het eigen (klein)kind. Bedankt voor alle support!

Op naar de laatste 3 wedstrijden!

Advertenties