Skip to main content

Bloemetjesmarkt in HeijningenBloemetjesmarkt in Heijningen
HEIJNINGEN - Op zaterdag 1 april organiseert het plaatselijk Oranjecomité hun jaarlijkse Bloemetjesmarkt naast het Pestalozzihuis. Hiermee genereren zij extra inkomsten die nodig zijn voor het organiseren van het Oranjebal en de Koningsdagviering.

Op die zaterdag is iedereen tussen 9:30 en 16:00 uur van harte welkom in de stand bij het Pestalozzihuis aan de Hoge Heijningsedijk 4a om een kijkje te komen nemen.
Die dag worden verschillende voorjaarsbloemen en plantjes te koop aangeboden, geheel afgestemd op het seizoen en de weersomstandigheden. Hiermee kunnen de kopers hun tuin, borders en bloembakken opfleuren en tegelijk een financiële ondersteuning voor de organisatie verzorgen.
Ook zal er potgrond te koop zijn, zodat de mensen hun fleurige bloemetjes direct kunnen planten.

In de weken vóór de Bloemetjesmarkt is er huis aan huis een flyer rondgebracht met daarop het programma voor Koningsdag en een inschrijfformulier voor de Zeskamp en de Picknick.
Tevens staat alle informatie van het Oranjebal in deze flyer. Ook staat hierop aangegeven hoe mensen een vrijwillige bijdrage kunnen geven.

Het Oranjecomité hoopt op goed weer en goede klandizie met de Bloemetjesmarkt en verwacht veel enthousiaste inschrijvingen voor de Zeskamp en de Picknick.

Het comité spreekt de hoop uit dat Heijningen weer massaal uitloopt om gezellig met elkaar van alle activiteiten te gaan genieten. Waarbij zij ook weer rekenen op de bereidheid om als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan het succes van de Koningsdagviering.

Advertenties