Skip to main content

Braderie Fijnaart wordt verSHREKkelijk!



Braderie Fijnaart wordt verSHREKkelijk!
De Fijnaartse braderie kleurt zaterdag 24 augustus groen. De stand van muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart staat volledig in het teken van Shrek de Musical. Deze hilarische familiemusical staat precies twee maanden later in De Parel in Fijnaart. Een show die niemand wil en mag missen. Daarom trekken de makers alles uit de kast om de braderiebezoekers kennis te laten maken met deze te gekke musical.

De kaartverkoop voor Shrek de Musical verloopt voorspoedig. Inmiddels zijn al ruim duizend tickets verkocht. Uiteraard zijn de kaarten ook verkrijgbaar op zaterdag 24 augustus tijdens de Fijnaartse braderie.

Smullen
In de Shrek-stand zijn daarnaast tal van lekkernijen verkrijgbaar, die te maken hebben met de bekende animatiefilm en de superleuke musical. Door te smullen van onze moerascake, Shrek-cupcakes en Peperkoekmannetjes steun je bovendien deze productie. In de stand zijn ook Shrek-oortjes verkrijgbaar, zodat de kinderen zich alvast een beetje Shrek en Fiona kunnen voelen.

Foto-actie
In de stand van Shrek de Musical valt ook wat te winnen, namelijk twee vrijkaarten met parkeerkaart voor De Efteling én twee Shrek-oortjes. Wat moet je daarvoor doen? Bij de stand staat een levensgrote Shrek. Ga samen met hem op de foto en plaats een post op social media met een link naar de website: www.musicalshrek.nl. Onder de leukste posts verloten we de vrijkaarten en de Shrek-oortjes. De uitslag wordt op 7 september bekendgemaakt via www.musicalshrek.nl

We hopen zaterdag zoveel mogelijk mensen te mogen ontvangen in onze stand van Shrek de Musical. Het is het begin van een waanzinnig avontuur.

Advertenties