Skip to main content

Braderie met Tractorendag op de Voorstraat en de Molenstraat van 10:00 uur tot 18:00 uur



Braderie met Tractorendag op de Voorstraat en de Molenstraat van 10:00 uur tot 18:00 uur
Evenementen Stichting Fijnaart

Op zaterdag 24 augustus 2024 van 10:00 uur tot 18:00 uur vindt de jaarlijkse Braderie in een nieuw jasje plaats. Een gezellige familiebraderie met allerlei kraampjes, (lokale) verenigingen, oldtimers (tractoren) en divers entertainment.

Ook dit jaar zijn er weer verschillende (lokale) ondernemers die hun producten of diensten aanbieden tijdens de Braderie. Denk hierbij aan kleding, de drogist, de bank, de bakker, energieoplossingen en vele anderen. Oftewel… een gezellige Braderie waar voor ieder wat te vinden is.

Over het entertainment kunnen wij verklappen dat wij het geprobeerd hebben zo breed mogelijk maar vooral zo leuk mogelijk te maken. Er is muziek, kinderen kunnen geschminkt worden, voor een glittertattoo kiezen, een leuk zomers veertje in het haar en/of een leuke ballonnenfiguur laten maken. Kom gezellig langs en kijk wat jij leuk vindt om te doen. Misschien kies je wel voor alles!

Dit jaar is de Tractorendag een nieuw onderdeel van de Braderie. Wat houdt dat in? Grote agrarische ondernemers showen hun moderne landbouwvoertuigen en werktuigen. Met welke machines zorgt de boer dat wij ons lekkere eten kunnen maken? Kom kijken en stel je vragen, maak foto’s en zie waarmee de boer bijna dagelijks over het land rijdt.

Advertenties