Skip to main content

Bridgen is zo leuk!

Bridgeclub Fijnaart en Bridgeclub Ruigenhil, start van 2024Bridgen is zo leuk!
Voorzitter bridgeclub Ruigenhil

Zaterdag 6 januari hebben deze beide bridgeclubs hun openingsdrive gehouden. Tot op het laatst werd de locatie geheim gehouden, altijd weer spannend waar het deze keer zou zijn. Het werd het Pestalozzihuis in Heijningen, een knusse en gezellige locatie.
De beide voorzitters heetten iedereen van harte welkom en er werd geproost op het nieuwe jaar. 30 paren deden mee, verdeeld over 2 lijnen. Al snel werden de kaarten geschud en kon er van start worden gegaan.
Tijdens het spelen was er ook tijd voor een drankje en een hapje dat prima werd verzorgd door de dames van het Pestalozzihuis.
De prijzen waren niet, zoals gewoon, voor 1, 2 en 3 maar deze keer werd er geloot en 5, 7 en 14 waren de gelukkige winnaars van een pakket met heerlijke streekproducten.
In lijn A waren dat: Jenke de Lint en Ernst Verwer, Toon Reijnders en Graham Reijnders, Hannie van Tilborgh en Ella Huybregts.
In lijn B waren dat: Nettie Bom en Tonnie van Dis, Dingeman Kamp en Addi Kamp, Tiny Verhagen en Tanny Verhagen.
Het was een hele gezellige middag en het laat weer zien dat bridge een echt gezelschapsspel is. Daarom deden de voorzitters een oproep om mensen enthousiast te maken voor het bridgespel. Het plan is een kennismakingsbijeenkomst te organiseren om een idee te krijgen hoe leuk bridgen is.
Kom gerust eens binnenlopen op maandag in Fijnaart in De Graanbeurs vanaf 19.45 uur of op donderdag in De Blokhut in Helwijk vanaf 19.30 uur.
Bridge is goed voor het brein, contacten, gezelligheid en je kan het overal spelen.

Advertenties