Skip to main content

Buurtvereniging 'De Driehoek' leeft op!

Update van buurtvereniging 'De Driehoek'.Buurtvereniging 'De Driehoek' leeft op!
Foto door Rinus Koster
De oplettende lezer van Fijnaart Lokaal(.nl) en de social media kanalen van het buurthuis 'De Driehoek', zal het opgevallen zijn dat het buurthuis vaker voorbijgekomen is. In positieve vorm natuurlijk! In het laatste uitgebreide bericht werd een samenwerking bekend gemaakt met dansschool 'Bailaremos', waarbij een pilot project aangekondigd werd voor de Country Line Dance. Met deze samenwerking, en met de nieuwe agenda van het buurthuis, kan gezegd worden dat het buurthuis weer opleeft! Om de leden, maar ook zeker de trouwe lezers van Fijnaart Lokaal(.nl), op de hoogte te houden staat hieronder een korte beschrijving per evenement op datum gesorteerd.

16 december 2023 - Winter Bingo
Een hele gezellige bingo in een winters jasje gestoken, openbaar toegankelijk. Dus geen lidmaatschap noodzakelijk. De bingo bestaat uit 12 rondes, dus veel prijzen te winnen! Een kaartje kost maar 1 euro, maar laat je vooral niet beperken tot maar 1 kaartje (voor wie het bij kan houden natuurlijk). Aanmelding is geen vereiste, maar voor een inschatting van deelnemers is het fijn als men bij het evenement op Facebook aanwezigheid aangeeft en delen wordt gewaardeerd natuurlijk.

22 december 2023 - 70(+) Kerstdiner! Goed Doel!
Voor de leden van het buurthuis die 70+ zijn, wordt een heerlijk diner geserveerd voor kerst, geheel gratis! Hiervoor is een aanmelding wel vereist aangezien alles natuurlijk op voorhand gepland wordt door vrijwilligers en bekostigd wordt van sponsorgelden. Leest u dit als 70+’er en baalt u dat u geen lid bent? Niet getreurd, lidmaatschap afsluiten voor 2024 is ook afdoende om deel te mogen nemen aan het diner. Neem contact op via Facebook voor meer informatie.

Voor de lezer die dit een mooi initiatief vind: een extra sponsor is altijd welkom, ook voor een klein bedrag!

Samenwerking ‘De Driehoek’ met Dansschool ‘Bailaremos’
De samenwerking met Dansschool Bailaremos met de huidige Country Line Dance begeleiding is een groot succes! Om deze reden zullen er nog meer dansmogelijkheden zijn vanaf 2024 met onder andere de Latin-Fit en Clubles Salsa, Bachata en Merengue! Kijk op www.bailaremos.nl en de buurthuis Facebookpagina voor meer informatie.

Belangrijke data 2024
17 januari 2024 – Start Country Line Dance avonden (Bailaremos)
19 januari 2024 – Kennismakingsavond Latin-Fit + Clubles (Latin Styles) (Bailaremos)
26 januari 2024 – Start Latin Styles Dansavonden (Bailaremos)
24 februari 2024 – Bier- en Wijnproeverij
23 maart 2024 – Overdekte BBQ + Karaokeavond

Word lid van de Facebookpagina van het buurthuis (Buurtvereniging 'De Driehoek' Fijnaart) en blijf vooral een trouwe lezer van Fijnaart Lokaal(.nl), dan zult u zeer zeker op de hoogte blijven!

Advertenties