Skip to main content

Centraal digitaal medium voor Fijnaart en omgevingCentraal digitaal medium voor Fijnaart en omgeving
Yorick Zandee (YZCommunicatie) presenteert het platform aan de aanwezige leden van de ondernemersvereniging. Foto van Ondernemersvereniging
Al jaren is de lokale krant Fijnaart Lokaal (voorheen Fendert Lokaal) een bekend en geliefd medium voor de inwoners van Fijnaart en omgeving. Plaatselijk nieuws, evenementaankondigingen, interviews met dorpsgenoten en mooie aanbiedingen van lokale ondernemers; er is van alles te zien en te lezen. Maar daar blijft het niet bij! Fijnaartlokaal.nl is vanaf heden online.

Op de website Fijnaartlokaal.nl vinden we uiteraard ook het lokale nieuws terug, maar het zal tevens gaan dienen als centraal medium voor Fijnaart en omgeving. Alle verenigingen zullen de mogelijkheid krijgen om een eigen pagina te vullen en te beheren, waardoor verenigingsnieuws nog makkelijker en sneller bekend zal zijn. Ondernemers kunnen hun activiteiten zichtbaar maken en de dorpsagenda is heel eenvoudig in te zien. Het totale online platform, bestaande uit de website alsmede sociale media kanalen, is dus geen kopie of vervanging van de krant, maar een echte uitbreiding.

Fijnaartlokaal.nl is door Haas Reklame en YZCommunicatie ontwikkeld. Beide bedrijven zullen zich blijven inzetten voor zowel de krant als het online platform. Ondernemersvereniging Fijnaart heeft (financieel) bijgedragen aan de online omgeving om iets (terug) te kunnen doen voor de inwoners en daarnaast biedt het platform nieuwe en betere marketingkansen voor de leden van de ondernemersvereniging. Het is dus echt een lokaal initiatief; voor en door de inwoners van Fijnaart, Heijningen, Oudemolen en Zwingelspaan.

Ook voor het online platform zullen vrijwilligers nodig zijn voor het schrijven en redigeren van artikelen, foto’s aanleveren etc. We hebben nu al een leuke en gezellige groep mensen, maar aanvulling is altijd van harte welkom. Heb je interesse om mee te helpen, meld je dan aan via https://fijnaartlokaal.nl/aanmelden.

Advertenties