Skip to main content

Dames vv de Fendert beginnen weer.Dames vv de Fendert beginnen weer.

Na de feestdagen gaat de voorbereiding op de 2e competitiehelft voor de damestalenten van vv De Fendert weer van start. Helaas ging de 1e oefenwedstrijd tussen de beide damesteams en de talenten van de MO20 vorige week niet door, vanwege de slechte velden. Voor afgelopen zaterdag stond er een gezamenlijke teamactiviteit op het programma.

Samen met 13 talenten van de MO20 waren er in totaal 28 sportieve dames op komen dagen voor deze verrassing. Slechts één talent wist wat er ging gebeuren, want zij was mede verantwoordelijk voor de activiteit. Deze keer hadden we Kim Cloosterman uitgenodigd om een bootcamp te verzorgen. Op de onderstaande foto’s kunt u zien dat het plezier ervan afspat.

Foto 1 + Foto 2.

Vanaf deze week gaan de trainingen weer beginnen. Wil je een paar keer gratis meetrainen met de dames of meisjes van vv De Fendert, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan laat ik weten waar en hoe laat er getraind wordt. We kunnen altijd gezellige, sportieve talenten gebruiken.

Advertenties