Skip to main content

Dankbaar, gelukkig, moe, voldaan en trots ... wat een start!Dankbaar, gelukkig, moe, voldaan en trots ... wat een start!
't Schietertje Fijnaart

Vrijdagavond 14 juli was de 1ste avond van het Zomerkampioenschap Jeugd met 37 jeugdleden van start gegaan. Dit jaar in een andere opzet dan vorig jaar. Wij visten rondom in hetzelfde viswater.

Bij de aanmelding vanavond kreeg elk jeugdlid een goodiebag uitgereikt. Deze is samengesteld door Megafish Roosendaal, de Topshopper en onszelf. Er zat onder andere een duurzame drinkfles met het logo van 't Schietertje in die door PromoBee is gemaakt. Daarna werd de visplek geloot.

De wedstrijd ging van start en al snel werden de eerste vissen gevangen.

Benjamin, BOA van Sportvisserij Zuidwest Nederland kwam langs en had een duim (meetlint in de vorm van een duim) voor ieder aanwezige jeugdlid. Super tof! Altijd leuk om de BOA'S aan de waterkant te mogen verwelkomen.

En ineens ... was het heel stil en een enorm gebogen hengel ... en toen ... ja hoor er werd een ontzettend mooie Zeelt van 45 cm uit het water gehaald en een ontzettend trots en gelukkige Noud en een hele trotse papa en zusje.

Na de wedstrijd werd het afval netjes op het daarvoor bestemde inleverpunt ingeleverd zodat de waterkant en de natuur schoon blijft.

Vervolgens kwam de prijsuitreiking. Iedereen toch stiekem in spanning hoewel men ook gokte dat de dagwinnaar de vanger van de Zeelt zou zijn, maar je weet maar nooit. Het zou zomaar anders kunnen zijn.

Dagwinnaar was Noud Dictus met 55 cm. Noud heeft een mooie reis werphengel (telescopische werphengel) gekregen. Gefeliciteerd Noud en heel veel visplezier!

Tijdens de wedstrijd werden de kinderen weer voorzien van een flesje water, appeltje van Roks streekwinkel of een mandarijntje, lekkere koekjes en een lolly. Lekker vissen met wat lekkers erbij is toch altijd leuk en lekker.

Wij kijken terug op een enorm gezellige, leuke en geslaagde avond en kijken uit naar volgende week!

Advertenties