Skip to main content

Dat wordt weer swingen op Fort SabinaDat wordt weer swingen op Fort Sabina
Heijningen - Na het succesvolle Big Band Festival van vorig jaar, organiseren de Black Sheep Swing Band en Fort Sabina binnenkort hun tweede Big Band Festival. Op zondag 2 juli aanstaande zullen in totaal vier bands - uit Brabant en Zeeland - optreden op Fort Sabina in Heijningen. In deze fraaie omgeving kunt u vanaf uw eigen kleedje of vanaf een van de strobalen deze dag genieten van heerlijke swingende klanken.

Ook dit jaar is de Black Sheep Swing Band er in geslaagd om een drietal ‘swingende’ bands te strikken voor hun festival. Via de A58 komt de Blue Jeans Big Band uit Middelburg naar Heijningen afgereisd, terwijl Societe Poubelle d’Or voor een korte reis vanuit Bergen op Zoom de A4 zal kiezen. Die route ligt ook het meest voor de hand voor de Persi Swing Collective Bigband uit Steenbergen.

Uiteraard speelt de Black Sheep Swing Band ook zelf op het festival. Sterker nog: zij zorgen voor de opening om 11.00 uur ’s ochtends. Iedere band heeft een ‘set’ toegewezen gekregen van een uur om te laten zien & horen wat ze in huis hebben. Tussendoor is er een korte pauze om te wisselen van bands, inclusief af- en opbouwen. Doordat er dus in totaal vier bands optreden, is het een dagvullend programma dat rond half 5 is afgelopen. Het belooft weer een mooi muzikaal feest te worden - dus zorg dat je erbij bent!

Kaarten Big Band Festival
Meer informatie en hoe je kaarten kunt bestellen is terug te vinden op www.fortsabina.nl.

Advertenties