Skip to main content

De 42ste Fendertse Week voor Jong en Oud



De 42ste Fendertse Week voor Jong en Oud
Evenementen Stichting Fijnaart

De Evenementen Stichting Fijnaart organiseert dit jaar de 42ste Fendertse Week van woensdag 21 augustus tot zaterdag 24 augustus. Met de komst van een nieuwe voorzitter begin van het jaar, de samenwerking met De Graanbeurs met betrekking tot het horecagedeelte en een deels aangepast programma, zal het anders zijn dan voorgaande jaren, maar blijven er ook veel dingen hetzelfde.

De Scholenochtend, de Jeugdmiddag, de Fendert Kwis, de 55+ middag, de Bingo en het Dorpsontbijt zijn bekende en blijvende onderdelen van de Fendertse Week, al dan niet in een vernieuwd jasje.

Een van de vertrouwde en vernieuwde onderdelen is de 55+ middag. De ontvangst zal die middag gedaan worden door de gezellige dames. Er is een optreden van Divertimento van Volharding Steenbergen onder leiding van Walter Siol. Ook zal C‘est la vie uit Klundert haar stemmen ten gehore brengen. Dit allemaal kan onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje. Nieuw tijdens deze middag zal een Workshop schilderen voor volwassenen zijn. Schilderen? Ja, schilderen. Even lekker creatief bezig zijn, wat lekkers drinken en op de achtergrond naar de muziek luisteren. Deze workshop is voor alle volwassenen dus je hoeft geen 55+ te zijn om hieraan deel te nemen. Het is wel verplicht om je hiervoor op te geven en dat kan tot 15 augustus bij Adje Neelen op telefoonnummer 06-11126112. De kosten zijn € 2,50 per persoon.

Er is ook een aantal compleet nieuwe onderdelen door de Evenementen Stichting gerealiseerd. Zo zal er op donderdagavond de Fendertse Alleskunner zijn en op zaterdag zijn er dansclinics en demonstraties en zijn er racesimulatoren. Hierover volgende week meer.

Over de Fendertse Alleskunner op donderdagavond 22 augustus kunnen wij vertellen dat er veel en vooral leuke spellen zijn verzonnen om in een groep te gaan doen. Dit is een keer iets heel anders dan voorgaande jaren. Je kan je in groepen van 7 personen hiervoor inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inschrijftermijn verloopt op 10 augustus. De kosten hiervoor zijn € 7,50. Dus dos je uit, zorg dat je herkenbaar bent als team en ga de competitie met andere teams en met elkaar aan. Elke ronde valt er 1 teamlid af. Zorg dat jij er zo lang mogelijk in blijft en jij wordt de allereerste Fendertse Alleskunner!

Op de braderie op zaterdag 24 augustus is er ook iets vernieuwd en toegevoegd: de Tractorendag! Kom kijken naar mooie tractoren (oud en nieuw) en imposante landbouwvoertuigen. Mocht je dus in het bezit zijn van een glimmende New-Holland, Fendt, Claass, Deutz, John Deere of een ander merk en heeft dit je interesse gewekt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het zou toch super zijn als jij jouw imposante machine(s) kan showen.

Advertenties