Skip to main content

De Fendert Zingt zoekt vrijwilligers!De Fendert Zingt zoekt vrijwilligers!
Michael Gornig
Op zaterdag 25 mei vindt opnieuw 'De Fendert Zingt'/BALK festival Zuid plaats in De Borgh in Zevenbergen. Al jaren biedt De Fendert Zingt een podium voor koren om op te treden en feedback op te halen. Met dit jaar het thema: One Hit Wonders. De voorbereidingen zijn ondertussen van start en ze zijn hard op zoek naar vrijwilligers!

De Fendert Zingt/BALK Festival Zuid
De Fendert Zingt is geen competitie, maar vooral een ontmoetings- en netwerkdag voor koren en vocal groups uit regio Zuid en landelijk gevestigde koren. Vocal Coaches voorzien de 15 deelnemende koren en vocal groups van live feedback en opbouwende kritiek. Het doel is kwaliteitsverbetering en inspiratie!

Vrijwilligers
Tijdens de voorbereidingen en op de dag van het festival zelf wordt de organisatie ondersteund door diverse vrijwilligers. En ze kunnen er nog een aantal gebruiken! Wordt gastvrouw/heer van een koor, zaalwacht of help de op- en afbouwploeg met het klaarmaken van de zaal. Natuurlijk geniet je de hele dag van optredens van enthousiaste koren en vocal groups. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, stuur dan een mail naar Merel Vermunt, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

One Hit Wonders
Sinds de tijd dat muzieknummers voor het grote publiek worden gemaakt, bestaat het verschijnsel van de 'Eendagsvlieg', in het Engels 'One Hit Wonder': het enige nummer dat populair is geworden van een artiest. Klassiekers als Black Velvet van Allanah Miles, 99 Luftballons van Nena of Somebody That I used to know vallen allemaal onder dit thema en passeren de revue op 25 mei, in De Borgh in Zevenbergen.

Advertenties