Skip to main content

De Fendertse Alleskunner 2024

Word jij de Fendertse Alleskunner 2024????De Fendertse Alleskunner 2024
Op donderdag 22 augustus 2024 (aanvang: 19:30 uur) organiseren wij als Evenementen Stichting Fijnaart de 1ste editie van de Fendertse Alleskunner. Dit is een nieuw programmaonderdeel van de Fendertse Week die dit jaar voor de 42e keer voor en door Fijnaart georganiseerd wordt. Lijkt het je leuk om mee te doen, vorm dan een team van 7 personen. Na elk onderdeel/spelletje valt er van elk team iemand af. De laatst overgebleven spelers van elk team gaan tegen elkaar strijden tot er één iemand overblijft die zich de Fendertse Alleskunner 2024 mag noemen.

Heb je een leuke vriendengroep, kennissenkring, buurtjes, neven, nichten, broers, zussen…… geef je dan op om deel te nemen aan deze uitdagende, spannende avond. Leeftijd 18+
We vragen slechts € 7,50 inschrijfgeld per team.

De bedoeling is dat elk team zichzelf zo uitdost dat voor iedereen herkenbaar is welk team aan zet is. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurd/versierd T-shirt, petje, sjerp, sportkleding, bedenk maar iets origineels. Na inschrijving krijg je een teamnummer toegewezen.

Inschrijven kan tot uiterlijk 10 augustus 2024 via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties