Skip to main content

De kerststal komt er weer aan….De kerststal komt er weer aan….

In de aanloop naar de kerstperiode worden de dagen korter en valt de avond vroeger. Het is een tijd van traditie en feestelijkheden, en voor ons betekent dit opnieuw de komst van de Kerststal. Alweer voor het vierde jaar op rij zetten we deze prachtige setting neer, een viering die zowel de inwoners van Fijnaart als bezoekers van ver daarbuiten aanspreekt.

Elk jaar streven we ernaar om vernieuwend te zijn, om iets nieuws toe te voegen of de opstelling verder uit te breiden. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld besloten om noodzakelijke verbeteringen aan te brengen aan de daken van de stallen, ze lichter te maken en zo beter te laten passen in het geheel. Toekomstig gaan we dit nog verder finetunen, om alles perfect op elkaar af te stemmen. Bovendien hebben we plannen voor uitbreiding, maar dat zal pas volgend jaar plaatsvinden.

Dit jaar nemen zowel de Kerststal Fijnaart als de Immanuelparochie actief deel aan de kerstfair on foot, georganiseerd door de Ondernemersvereniging Fijnaart, Dorpstafel Fijnaart en de drie horeca ondernemingen.  Wat staat er op het programma tijdens deze feestelijke dag?

  • Een kerstmarkt in de kerk
  • Live optredens met kerstmuziek door Jaqueline en Merel-Minou de Regt en het Saxofoontrio Saxorelli
  • Jozef, Maria en een herder heten bezoekers welkom bij de Kerststal en leiden bij goed weer rond
  • Kleurwedstrijd voor de kinderen
  • Quiz over het Kindje Jezus
  • Gelegenheid om een kaarsje aan te steken in de kerk
  • Voor de innerlijke mens: Glühwein, koffie, thee en warme chocolademelk

Kortom, we staan klaar om er gezamenlijk een sfeervolle middag van te maken. Komt allen gezellig langs en geniet mee.

Met vriendelijke groet, Kerststal Fijnaart en de Immanuelparochie

 

Advertenties