Skip to main content

De laatste voorjaarswedstrijd zit erop!De laatste voorjaarswedstrijd zit erop!
Martin Kannekens
De laatste voorjaarswedstrijd zit erop!
 
Zaterdagochtend vroeg hebben zich 28 jeugdleden aan de waterkant gemeld om te gaan vissen. Zij mochten als eerste de nieuwe pas in ontvangst nemen. Alle overige jeugdleden zullen dit weekend voorzien worden van de pasjes. Hou dus je brievenbus in de gaten.
 
Na de loting ging het van start. De eerste vissen werden al snel uit het water gehaald. Daarna was het even rustig. Kort voor het einde werden er weer vissen gevangen.
 
Wethouder Pauline Joosten kwam tijdens de wedstrijd een kijkje nemen en is tot na de prijsuitreiking gebleven. Zij is in gesprek gegaan met de kinderen en hun ouders om een indruk te krijgen van hoe en wat wij doen. Daarna heeft zij uitgebreid de tijd genomen om met ons in gesprek te gaan en te kijken of zij wat voor ons kan betekenen. Hier waren wij ontzettend blij mee en dankbaar voor en we hebben onze waardering uitgesproken en laten zien door middel van een klein presentje.
'Onze eigen BOA Ed' (uitspraak van een van onze jeugdleden) kwam ook nog even een kijkje nemen, maar moest ook weer door waardoor hij niet de hele wedstrijd aanwezig kon zijn.
 
Aangezien wij weer in 2 wateren hebben gevist hadden wij ook deze keer weer 2 winnaars. Beide hadden zij 2 vissen gevangen.
Winnaar 1: Suus Coremans met 27 cm
Winnaars 2: Siem van der Zande met 25 cm
Suus heeft een visstoeltje gewonnen en Siem een onthaakmat.
Gefeliciteerd Suus en Siem!
 
Het appeltje van Roks Streekwinkel, het flesje water, de koekjes en lolly’s die de catering verzorgt werden deze keer uitgedeeld door Benjamin en daarna door Lotte en Gwen. Enorm bedankt voor jullie hulp!
Wij willen onze vrijwilligers enorm bedanken. Zonder jullie hulp aan de waterkant kunnen wij dit niet.
Ook willen wij onze sponsoren Topshopper, Roks Streekwinkel en Megafish Roosendaal bedanken. Zonder jullie kunnen wij dit niet organiseren.
 
Wij kijken terug op drie geslaagde voorjaarswedstrijden en verheugen ons op het Zomerkampioenschap. Hopelijk tot dan!

Advertenties