Skip to main content

De Oogst van Muziek en Gezelligheid in Fijnaart!

Graanpop belooft weer een succes te worden komend weekendDe Oogst van Muziek en Gezelligheid in Fijnaart!
Foto: Eerdere editie Graanpop
Op 18 en 19 mei wordt het evenemententerrein van Fijnaart weer getransformeerd tot een heus festivalterrein. Gezelligheid en sfeer zijn de belangrijkste ingrediënten voor het succesvolle evenement in ons dorp.

Al jarenlang is Graanpop het kloppende hart van vermaak in Fijnaart met Pinksteren. Dit jaar belooft het festival opnieuw een diverse en boeiende ervaring te worden voor een breed publiek. Op zaterdag 18 mei verwelkomt het festival bezoekers vanaf 16 jaar, met de poorten die openen om 19:00 uur en sluiten om 01:00 uur. Voor wie een dagje uit met de familie zoekt, biedt zondag 19 mei een ideale gelegenheid, met activiteiten die plaatsvinden van 14:00 tot 23:00 uur.

Volop muzikale optredens
Het muzikale programma van Graanpop staat garant voor een enorme mix van artiesten, variërend van Henk Wijngaard tot K-Liber, van Noise Cartel tot Martin B, en niet te vergeten het Fijnaarts Foute Uur. De line-up van Graanpop trekt jaar na jaar een groot aantal bezoekers. Henk Westerink, vertegenwoordiger van de Stichting Graanpop, merkt op: "Een dikke 1000 mensen per dag is geen uitzondering." Hij voegt eraan toe dat het weer een belangrijke factor is, en hoopt op een droog en zonnig weekend om de festivalgangers te verwelkomen.

Monique Smit
Het terrein achter Café De Graanbeurs in Fijnaart zal weer worden omgetoverd tot een bruisend festival. Hoewel de opzet jaarlijks verandert, blijft zondag ook een speciale dag voor de kleintjes. Er zullen tal van activiteiten zijn om hen te vermaken, waaronder spelletjes en voor de inwendige mensjes zijn er onder andere poffertjes, frietjes en pizza’s te krijgen. Bovendien is de organisatie verheugd aan te kondigen dat de bekende Volendamse zangeres en presentatrice Monique Smit ook aanwezig zal zijn met Kidspop, wat ongetwijfeld voor extra feestvreugde zal zorgen. Maar ook op zondag zal het podium zich weer vullen met de meest uiteenlopende artiesten en optredens, waarbij iedereen van jong tot oud zich zal kunnen vermaken.

Tieners
Voor de tieners heeft Tienerfeesten Fijnaart FeestDJ Ro geregeld om te draaien. Van 15:00 tot 17:30 is het dik feest in de opblaasfeesttent. Er zal worden gefeest, meegedanst met TikTok-nummers en van 16:30 is het HAKKEN geblazen!

Kaarten voor Graanpop zijn nog steeds beschikbaar via de officiële website graanpop.nl. Wees er snel bij om je plek te verzekeren voor dit onvergetelijke weekend vol muziek, plezier en gezelligheid voor jong en oud.

Advertenties