Skip to main content

De voetbalzegereeks voortgezet

VV De Fendert JO13-1 Voorjaarskampioen 2024 3e KlasseDe voetbalzegereeks voortgezet
De kampioenen van VV De Fendert JO13-1
De voetbalsuccessen van vv De Fendert blijven zich opstapelen. Na eerdere kampioenschappen van De Fendert 4, de MO11-1, de JO10-1 en de Vrouwen 30+, was het afgelopen woensdagavond 22 mei de beurt aan de JO13-1 om de titel in de 3e klasse binnen te halen. Onder leiding van trainers Olaf Roks en Edward Goudriaan, met assistenten Ryan en Daan en af en toe invaltrainer Gerjo, zette het team een indrukwekkende prestatie neer.

De beslissende wedstrijd, een thuiswedstrijd tegen Rood-Wit uit Sint Willebrord, trok een groot publiek. De Fendertse supporters hadden veel te vieren: maar liefst zes keer konden ze juichen voor een doelpunt van hun team. Rood-Wit wist slechts één keer te scoren, waardoor de eindstand op 6-1 kwam. Het laatste fluitsignaal markeerde het begin van een uitbundig feest.

Na een moeizame eerste seizoenshelft, waarin het team naar de 3e klasse werd overgeplaatst, heeft JO13-1 zich uitstekend weten te profileren. Ondanks blessureleed en meerdere verplaatste wedstrijden, streden de spelers voor elke punt. Regelmatig konden ze rekenen op steun van geleende spelers uit andere teams zoals Kay, Dirk, Rick, Chevy en Mike, die cruciaal waren voor het succes. Het team is deze spelers dan ook bijzonder dankbaar.

Op zaterdag 25 mei speelde het team zijn laatste wedstrijd tegen Seolto uit Zevenbergen, de nummer twee in de competitie. Seolto was erop gebrand om te winnen van de kersverse kampioen. Helaas wist De Fendert JO13-1 geen vuist te maken en verloren ze de wedstrijd. Echter, dit deed niets af aan hun kampioenschap, dat al veiliggesteld was. Na de wedstrijd feliciteerden beide ploegen elkaar sportief voor hun geweldige prestaties.

Het kampioensfeest ging verder in de kleedkamer, waar harde muziek en een uitgelaten sfeer de toon zetten. Tijdens de officiële huldiging door de club werden speeches gegeven door de voorzitter en de coaches, werden medailles uitgereikt en genoten de winnaars van frietjes. De kampioensfoto van JO13-1 prijkt nu trots in de Hall of Fame van vv De Fendert.

De spelers Jari, Liam, Pepijn, Finn, Luuk, Storm, Sahir, Tijl, Jens, Thijs, Jaro, Jaron en Jelle hebben met hun doorzettingsvermogen en teamgeest een fantastische prestatie geleverd. Vv De Fendert JO13-1 is terecht voorjaarskampioen 2024 in de 3e klasse en kijkt met trots terug op een prachtig seizoen.

Advertenties