Skip to main content

Dinnershow voor alle senioren uit Fijnaart en HeijningenDinnershow voor alle senioren uit Fijnaart en Heijningen
De activiteitencommissie van de Seniorenraad nodigt u uit voor een dinnershow op zaterdag 22 juli in De Graanbeurs.

Op deze middag kunt u genieten van een heerlijk diner gecombineerd met een showprogramma. Tussen de gerechten door kunt u genieten van een show "Moeder ik wil bij de revue". Drie boerinnekes uit het zuiden des lands willen bij de revue. Samen met enkele boertjes vertrekken zij naar de grote stad. Kunnen ze de drukte van de grote stad aan en kunnen ze de regisseur overtuigen? U zult het zien en beleven.
Eigen bijdrage €20,- storten op rekeningnr. NL61 RBRB 8841 4382 58 t.n.v. Seniorenraad Fijnaart. Let op: is een ander nummer dan voorheen! Max. 75 personen. Vol is vol.
Zaal open: 14.30 uur. Aanvang programma 14.45 - 15.00. Einde ongeveer 19.00 uur.
Opgeven tot 15 juli met onderstaand strookje met vermelding van keuze: vlees of vis. Strookje in bus gooien bij Els Huijzers VrouweJacobsstraat 31 of bij Jolanda Nieuwkerk Leeuwerikstraat 31.

Naam................................................................................................................ Telnr................................................................................. Vlees of vis........................................................

Advertenties