Skip to main content

Dit is mijn waterpoortDit is mijn waterpoort
Wandel, maak een foto en win! Op 10 juli organiseert Waterpoort een bijeenkomst op Fort Sabina om nieuwe wandelroutes te ontwikkelen aan de hand van persoonlijke verhalen. Hou je van wandelen en wil je dat jouw favoriete plekje opgenomen wordt in een officiële wandelroute? Stuur een foto en omschrijving van een natuurplekje in jouw buurt waar je graag wandelt en ontvang een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst. Je maakt bovendien kans op mooie prijzen.

6 korte wandelroutes
Rondom het Volkerak-Zoommeer ligt Waterpoort. Een prachtige plek om te wonen, te werken en te recreëren. De organisatie Waterpoort stimuleert op allerlei manieren initiatieven om het gebied nog mooier te maken. Dit jaar is het thema: Landschap in beweging. Om meer te bewegen ontwikkelt Waterpoort in samenwerking met IVN Natuureducatie 6 korte ommetjes met hulp van de bewoners van Waterpoort. Want die kennen natuurlijk als geen ander de mooiste plekjes in hun omgeving.
Mooie verhalen
Maak een foto van het mooiste natuurplekje in jouw buurt en vertel kort waarom het zo speciaal is. Ben je misschien op dat bankje ten huwelijk gevraagd en staan jullie initialen er nog ingekerfd? Leerde je vissen in dat ene kanaal? Of is dit dé plek waar je reeën kunt spotten? Langs deze persoonlijke natuurmonumentjes worden 6 officiële wandelroutes uitgestippeld. De mooiste verhalen spreken we in en kunnen tijdens het wandelen worden beluisterd via de IVN Routes app.
Inspirerende bijeenkomst
Deel voor 1 juli 2023 je inzending van je favoriete plekje uit de gemeente Tholen, Goeree-Overflakkee, Bergen op Zoom, Steenbergen, Halderberge of Moerdijk op www.waterpoortwerkt.nl/mijn-waterpoort. Alle inzenders krijgen een persoonlijke uitnodiging voor een inspirerende Waterpoort bijeenkomst op maandagavond 10 juli op Fort Sabina. Tijdens deze creatieve avond maken we een start om de ommetjes uit te werken. Met hulp van een professionele storyteller leer je hoe je zelf een verhaal bij een foto schrijft. Bovendien ontvangen de twee mooiste inzendingen die avond een mooie prijs. Meer weten? Kijk op www.waterpoortwerkt.nl/mijn-waterpoort

Advertenties