Skip to main content

Dit jaar de 41ste Fendertse WeekDit jaar de 41ste Fendertse Week
Evenementen Stichting Fijnaart

Het startschot voor de 41ste Fendertse Week wordt dit jaar op woensdag 23 augustus gegeven door de Jeugdmiddag. Spelletjes voor de kinderen verzorgd door Meer Moerdijk, lekker uitleven op de Stormbaan en dat allemaal met een magische touch. De woensdag wordt afgesloten met, hoe kan het ook anders, de Fendert Kwis. Inmiddels al een begrip in en rondom Fijnaart en altijd fanatiek gezellig. Want heel eerlijk… wie houdt er nou niet van kwissen!

De donderdag staat in het teken van de 55+middag met de ontvangst door 2 gezellige dames, de muzikale bingo en de zang van een muzikale groep. Het darten kon natuurlijk niet achterblijven want wat is de donderdagavond zonder dartavond. Deze wordt dus ook dit jaar weer georganiseerd onder leiding van Olaf Knook. Hou je niet van darten? Dat kan… een lekker drankje aan de bar is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Op vrijdag staat zoals van oudsher bekend de Bingo op het programma. Dit is in de afgelopen jaren een leuke tijdsbesteding voor jong en oud geworden. Dus wie niet waagt wie niet wint!
De avond wordt gevuld met het Fenderts Feestgedruis met Hit The 90’s & Zero’s Soundsystem, Party DJ Willem de Wijs, Fout & Fauter, DJ Jantje.

De zaterdag begint met een gezellig Dorpsontbijt in de Feesttent. Daarna wordt er overgegaan naar de Kraaienmarkt in de Feesttent en de Braderie op de Voorstraat en gedeelte Molenstraat.
De muzikale zaterdagavond is vanaf 16 jaar toegankelijk. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een kaartje. Via onze website kan je de kaarten via een QR-Code bestellen. Op de huis-aan-huis programmaflyer staat deze QR-Code ook vermeld. Dit is iets wat wij nooit eerder hebben gedaan, maar mogelijk makkelijker en toegankelijker dan de verkoop in winkels. Deze avond is de line-up: Cooldown Café, T-Spoon, Party DJ Niels Boogert en Vieze Jack.

Tijdens de gehele Fendertse Week (23 t/m 26 augustus) zal de Kermis aanwezig zijn.

Waar is het te doen?
Alle activiteiten zijn in en/of rondom de feesttent op het evenemententerrein achter de Kadedijk te doen. Deze is middels de trap naast Markvliet Notarissen te bereiken. Met de fiets of met de auto? Geen probleem… neem de afslag na Kadedijk 20 en rijd richting de beperkte parkeermogelijkheid.

Wat kost het?
Bijna alle activiteiten zijn gratis. Aan de consumpties zijn kosten verbonden en de daarvoor bestemde consumptiemunten zijn in de Feesttent te koop.
Voor de Kraaienmarkt is er voor iedereen (ook voor de verkopers) een entreeprijs van € 1,00.
Voor de zaterdagavond is de entreeprijs in de vvk € 20,00 t/m vrijdag 25 augustus. Op zaterdag 26 augustus kosten de kaartjes € 25,00.

Wie doet het?
De organisatie ligt in handen van de Evenementen Stichting Fijnaart die het niet zou kunnen zonder de ondersteunende vrijwilligers van diverse verenigingen. Dit jaar doen de Algemene Ouderen Bond Fijnaart, B.C. De Dijkrakkers, IJsvereniging ’t Griegje, B.C. Dun Deurzetters, Stichting Sints Pietengedoe, B.C. Coole Club en Kerststal Fijnaart mee. Zonder hun ondersteuning en inzet zou het niet mogelijk zijn om dit te kunnen organiseren. Doelstelling is dan ook om het batig saldo te verdelen onder de deelnemende verenigingen naar rato van gewerkte uren.

Verloting:
Ook dit jaar hebben wij weer loten verkocht voor de Grote Verloting. Mocht u ons gemist hebben, kunt u deze tijdens de Fendertse Week in de Feesttent nog verkrijgen. Met elk lot is er zoals elk jaar 3 keer kans op prijs.
Kans 1: Bij u aan de deur door komst van de Fendertse Joker. Als u uw lot aan onze Fendertse Joker kunt tonen krijgt u een Boodschappentas.
Kans 2: Tijdens de Fendertse Week in de Feesttent. Als u uw lot bij heeft maakt u 3 keer kans op waardebonnen met een totaalwaarde van € 250,00 beschikbaar gesteld door het ondernemersfonds.
Kans 3: Op zaterdag 26 augustus vindt de trekking van de grote verloting plaats en maakt u kans op diverse prijzen met als hoofdprijs € 400,00.

Voor meer informatie kan je terecht op onze website www.fendertseweek.nl of op Facebook

Advertenties