Skip to main content

Doe mee met The best of… MUSICALS

Ben jij de muzikant die Oranjevaan zoekt?Doe mee met The best of… MUSICALS
Na Ciske de Rat en Oorlogswinter is The best of… MUSICALS het volgende project van Muziekvereniging Oranjevaan. In het orkest zijn nog enkele plaatsen over. Bespeel jij een van de gezochte muziekinstrumenten en wil je voor een groot publiek optreden in een te gekke productie? Laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muziekvereniging Oranjevaan heeft het roer omgegooid. Dat betekent dat per productie geïnteresseerden zich kunnen aanmelden om deel te nemen. Het eerstvolgende project is The best of… MUSICALS, dat op 24 en 25 maart volgend jaar op de planken wordt gezet. De feestelijke aftrap is op woensdag 7 september.

De deelnemersgroep is zo goed als rond. Voor het orkest zoeken we nog enkele instrumenten. Dat zijn: hobo, hoorn, trombone, bariton, blaasbas, basgitaar en melodisch slagwerk. Bespeel jij een van deze instrumenten en lijkt het je te gek om aan deze productie mee te werken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je beleeft dan gegarandeerd een prachtig avontuur.

Advertenties